Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΡΑΜΑ: ΓΕΩΡΓΙΑΝΗ ΚΟΜΜΩΤΡΙΑ ΕΚΟΒΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΥΕ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ...

Εμπιστεύτηκαν τις κομμωτικές ικανότητες μιας νεαρής αλλοδαπής τα μέλη μιας οικογένειας στη Δράμα και την κάλεσαν στο σπίτι τους για να τα...



Εμπιστεύτηκαν τις κομμωτικές ικανότητες μιας νεαρής αλλοδαπής τα μέλη μιας οικογένειας στη Δράμα και την κάλεσαν στο σπίτι τους για να τα κουρέψει και να τα χτενίσει.




Όταν έφυγε, όμως, διαπίστωσαν πως είχε προλάβει να «χτενίσει» το σπίτι και να «κουρέψει» και τις... οικονομίες τους!

Η 29χρονη Γεωργιανή κομμώτρια εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι κρατούσε απασχολημένους τους ενοίκους του σπιτιού ενώ η ίδια μπαινόβγαινε με διάφορες προφάσεις στα δωμάτια αναζητώντας χτένες και καλλυντικά. Έτσι, ανακάλυψε πού ήταν κρυμμένο ένα πορτοφόλι που είχε μέσα 600 ευρώ και το... άδειασε χωρίς να την πάρουν είδηση!

Όταν έγινε αντιληπτό ότι τα χρήματα είχαν κάνει φτερά, οι υποψίες έπεσαν αμέσως στη νεαρή κοπέλα και τα θύματα την κατήγγειλαν στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Εκείνοι την εντόπισαν αμέσως και στην κατοχή της βρήκαν το κλεμμένο χρηματικό ποσό, το οποίο κατασχέθηκε και αποδόθηκε στους ιδιοκτήτες του. Η 29χρονη αλλοδαπή συνελήφθη και προσήχθη στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Δράμας κατηγορούμενη για κλοπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.