Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΒΑΛΤΙΚΗΣ... Ή ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Ή ΣΑΣ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΥΣ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ...!!

Ο γνωστός δημοσιογράφος της βρετανικής Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard σε άρθρο του αναφέρει πως η Γαλλία εργάζεται στη λογική της ...


Ο γνωστός δημοσιογράφος της βρετανικής Telegraph, Ambrose Evans-Pritchard σε άρθρο του αναφέρει πως η Γαλλία εργάζεται στη λογική της παραμονής της Ελλάδος στην Ευρωζώνη και έχει την υποστήριξη των ΗΠΑ. Ο γαλλοαμερικανικός άξονας έχει επίσης με το μέρος του και τον Ρέντσι που αρχίζει να ζητάει περισσότερη ευελιξία και κάνει λόγο ακόμη και για διαγραφή χρέους.

Μόνο που έχουν απέναντί τους τις 15 από τις 18 χώρες και κυρίως τη Γερμανία που όχι μόνο μιλούν για Grexit, αλλά επεξεργάζονται ένα βασικό πλάνο δράσης πάνω σε αυτή την προοπτική. Τα πράγματα είναι πολύ οριακά ακόμη και στο πλαίσιο του ΝΑΤΟ, καθώς οι ΗΠΑ μπορούν να γυρίσουν την πλάτη τους και να αφήσουν τους Γερμανούς και τις Βαλτικές χώρες να αντιμετωπίσουν μόνες τους τη βασική απειλή για την Ευρώπη: τον Βλαντιμίρ Πούτιν.

Telegraph

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.