Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΛΗΘΙΝΟ... Ο ΠΑΚΗΣ Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΚΟΝΟΜΑΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΙΛΑΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΜΥΚΟΝΟ ΚΑΙ ΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕΣΩ ΕΟΤ...!!!

Απίστευτο κι όμως αληθινό: Όπως αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή το «Πρώτο Θέμα», πριν λίγες ημέρες κι ενώ η μισή Ελλάδα κυριολεκτικά πειν...



Απίστευτο κι όμως αληθινό: Όπως αποκάλυψε την περασμένη Κυριακή το «Πρώτο Θέμα», πριν λίγες ημέρες κι ενώ η μισή Ελλάδα κυριολεκτικά πεινάει, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκο-Πάκης Παυλόπουλος ζήτησε και πήρε το ειδικό σήμα του ΕΟΤ για να νοικιάζει με την εβδομάδα την πανάκριβη βίλλα του στην Μύκονο!.. Η εν λόγω βίλλα βρίσκεται στην περιοχή Κόρφο Άνω Διακόφτης, στον δρόμο προς τα Κανάλια και είναι υπερπολυτελής: Κατάλευκη, με μπλέ παραθυρόφυλλα, διώροφη, με πισίνα, 5 υπνοδωμάτια και 10 κρεβάτια, όπως αναφέρει η άδεια του ΕΟΤ!..

Ο Πρόεδρος Πάκης είναι και επίσημα ξενοδόχος, αποκομίζοντας δεκάδες χιλιάδες ευρώ τον χρόνο, νόμιμα και χωρίς να χρειαστεί να επενδύσει καθόλου κεφάλαια. Με τον περσινό Νόμο που «πέρασε» η Όλγα Κεφαλογιάννη, έχει απλοποιηθεί η λήψη του ειδικού σήματος του ΕΟΤ για να νοικιάζεις την βίλλα σου. Ελάχιστα δικαιολογητικά απαιτούνται και μόνο 500 ευρώ έξοδα που «σκάς» στον μηχανικό για να σού φτιάξει μία κάτοψη.

Την ίδια ώρα, ουδείς βουλευτής (ούτε κάν της Χρυσής Αυγής!) τολμά να καταθέσει ερώτηση στην Βουλή για να μάθουμε – επιτέλους – πόσος είναι ο καθαρός μισθός του Προέδρου της Δημοκρατίας τώρα που η Ελλάς χρεοκόπησε. Φαντάζεστε τι πρώτης γραμμής ειδησάρα θα είναι αν μάθουμε ότι ο φιλεύσπλαγχνος (με τους Λάθρο) Πάκης τσεπώνει 360.000 ευρώπουλα τον μήνα όπως ο προκάτοχός του Κάρολος Παπούλιας; Ε, ρε πόσο κάφροι είμαστε…
Κοινός Νούς - Εφημερίδα "Στόχος"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.