Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ ΡΕ ΚΟΡΟΪΔΑ... ΓΙΑ ΠΟΤΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΑΒΙΛΗ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ...

Λίγο μετά την συγκέντρωση υπέρ του "ΌΧΙ" στο Σύνταγμα το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από την σύζυ...


Λίγο μετά την συγκέντρωση υπέρ του "ΌΧΙ" στο Σύνταγμα το βράδυ της Παρασκευής, ο Γιάνης Βαρουφάκης, συνοδευόμενος από την σύζυγό του, Δανάη Στράτου και ακόμη δύο - τρία άτομα, βρέθηκαν για ποτό σε γνωστό μπαρ στην πλατεία Μαβίλη.

Ο υπουργός Οικονομικών συνομίλησε σε χαλαρό ύφος με αρκετούς πολίτες, ενώ δεν χάλασε το χατίρι σε νέους και νέες που του ζήτησαν μία selfie φωτογραφία.

Όλα αυτά την ώρα οι Financial Times δημοσίευσαν σχέδιο για κούρεμα της τάξης του 30% στις καταθέσεις των πολιτών που ξεπερνούν τις 8.000 ευρώ.

Δημοσίευμα που διαψεύστηκε τόσο από το υπουργείο Οικονομικών, όσο και από την πρόεδρο της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών και της Εθνικής Τράπεζας, Λούκα Κατσέλη, η οποία χαρακτήρισε ανυπόστατο μεν, το συγκεκριμένο δημοσίευμα, ωστόσο έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου, λέγοντας πως αν δεν υπάρξει χορήγηση ρευστότητας από την ΕΚΤ την Δευτέρα, τότε τα ΑΤΜ των τραπεζών θα "στεγνώσουν".

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.