Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ... ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ «ΕΑΜ - ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ» ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΣΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΤΟΥ «ΝΑΙ»

Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 χθες το βράδυ (02-07-2015) στη συμβολή των οδών Άγιας Σοφίας και Τσιμισκή όταν ομάδα αντιεξουσιαστ...


Ένταση σημειώθηκε λίγο μετά τις 20.00 χθες το βράδυ (02-07-2015) στη συμβολή των οδών Άγιας Σοφίας και Τσιμισκή όταν ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε με ύβρεις εναντίον υποστηρικτών του ''ναι'' που εκείνη την ώρα έκαναν συγκέντρωση ενόψει του δημοψηφίσματος.

Το επεισόδιο σημειώθηκε αμέσως μετά τη λήξη της εκδήλωσης του "ναι" στην Ευρώπη που πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Άγιας Σοφίας. Μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς πραγματοποιούσαν αντισυγκέντρωση στην Καμάρα και στην συνέχεια αποφάσισαν να ξεκινήσουν πορεία με αποτέλεσμα να συναντηθούν με τους υποστηρικτές του ναι.




Χάρη στην επέμβαση της αστυνομίας αποφεύχθηκαν τα χειρότερα και μετά τις λεκτικές αντιπαραθέσεις τα πνεύματα ηρέμησαν και η τάξη στην περιοχή επανήλθε...

Πηγή: thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.