Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΠΙΘΗΚΩΝ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟΣ ΣΤΗ ΣΥΡΙΑ

Νέα αιματηρή επίθεση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, αυτή τη φορά στην πόλη Hasaka της Βορειοανατολικής Συρίας, η οποία προκάλεσε μεγ...


Νέα αιματηρή επίθεση των μαχητών του Ισλαμικού Κράτους, αυτή τη φορά στην πόλη Hasaka της Βορειοανατολικής Συρίας, η οποία προκάλεσε μεγάλες ζημιές και θύματα, τα οποία οι αρχές δεν είναι σε θέση να προσδιορίσουν

Διπλή επίθεση εξαπέλυσαν οι δυνάμεις του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία. Η πρώτη επίθεση προκάλεσε αδιευκρίνιστο αριθμό θυμάτων και μεγάλες υλικές ζημιές σε εργοστάσιο παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, ενώ η δεύτερη αποτράπηκε την τελευταία στιγμή.

Η νέα αιματηρή επίθεση των τζιχαντιστών εκδηλώθηκε στην πόλη Hasaka. Σύμφωνα με την κρατική τηλεόραση της Συρίας, ανατινάχθηκε φορτηγό, το οποίο μετέφερε ανθρώπους και υλικό. Ο αριθμός των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί από τις αρχές, ενώ προκλήθηκαν μεγάλες υλικές ζημιές. Ο σταθμός ηλεκτρικής ενέργειας, εναντίον του οποίου εκδηλώθηκε η επίθεση, εξυπηρετεί τις ανάγκες των νότιων επαρχιών της χώρας.

Η περιοχή στην οποία έγινε η επίθεση, θεωρείται στρατηγικής σημασίας, καθώς συνδέεται με περιοχές που ελέγχονται από το Ισλαμικό Κράτος στο Ιράκ και στη Συρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.