Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΛΕΠΕΝ ΚΑΙ ΦΑΡΑΤΖ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ «ΟΧΙ» ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ... ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΣΟΥΝ...

Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου και ο ηγέτης του εθνικιστικού UKIP χαιρετίζουν το αποτέλεσμα Λίγη ώρα από τις πρώτες ενδείξεις για το...


Η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου και ο ηγέτης του εθνικιστικού UKIP χαιρετίζουν το αποτέλεσμα

Λίγη ώρα από τις πρώτες ενδείξεις για το αποτέλεσμα του δημοψηφίσματος, οι επικεφαλής των εθνικιστικών κομμάτων Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας και UKIP της Βρετανίας, έσπευσαν να σχολιάσουν σχετικά.

Με πανηγυρικές αναρτήσεις κατά της «ευρωπαϊκής ηγεμονίας» οι Μαρίν Λεπέν και Νάιτζελ Φαράτζ χαιρέτισαν το «όχι» στο δημοψήφισμα.

«Το σχέδιο της ΕΕ πεθαίνει. Είναι φανταστικό να βλέπεις το κουράγιο του ελληνικού λαού απέναντι στο πολιτικό και οικονομικό bullying από τις Βρυξέλλες», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter ο Φαράτζ του εθνικιστικού βρετανικού κόμματος.

Ενώ λίγη ώρα αργότερα, η επικεφαλής του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν έγραψε: «Η νίκη του “όχι” στο ελληνικό δημοψήφισμα είναι μία νίκη του λαού ενάντια στην ευρωπαϊκή ολιγαρχία. Είναι ένα “όχι” ελευθερίας, επανάστασης κατά των ευρωπαϊκών όρων που θέλουν να επιβάλλουν το κοινό νόμισμά τους με κάθε κόστος, παρά την πιο απάνθρωπη και αντιπαραγωγική λιτότητα». protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.