Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΡΑΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ... ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ «ΟΧΙ» ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΕΥΤΗ ΤΟΝ ΒΙΤΣΑ...!!!

ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΧΘΣ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ... Α.. ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ Κ...


ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΛΕΓΕ ΧΘΣ ΠΩΣ Η ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ... Α.. ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΠΩΣ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΗΡΧΕ ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΤΟ ΚΚΣΕ ΑΛΛΑ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΡ;ΑΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΥΠΟΣΤΑΣΗ ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ ΗΤΑΝ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ...!

Σε χώρους... κατήχησης υπέρ του "όχι", έχουν μετατραπεί πολλές αίθουσες σε δημόσια κτήρια. Μία από αυτές τις εκδηλώσεις, όπου βουλευτές και στελέχη της κυβέρνησης προσπαθούν να πείσουν τον κόσμο να μην ψηφίσει "ναι", πραγματοποιήθηκε στις δέκα το πρωί της Πέμπτης στο υπουργείο Παιδείας.

Κεντρικός ομιλητής, μάλιστα, σε αυτή τη συζήτηση ήταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βίτσας. Στην εκδήλωση ο κ. Βίτσας προσπάθησε να πείσει τους ακροατές για τους λόγους που πρέπει να επικρατήσει το "όχι" στο δημοψήφισμα της Κυριακής, χωρίς όμως να εξηγεί τι ακριβώς σημαίνει αυτό το "όχι" και τι συνέπειες θα φέρει για τη χώρα ένα τέτοιο αποτέλεσμα.



"Εκείνος που θα πάει να ψηφίσει ναι σε αυτό που σας έδωσα και την αντίληψη που το ακολουθεί, θα έλεγα πως κατά την άποψη της λογικής απαρνείται του δικαιώματός του", ακούγεται να λέει ο κ. Βίτσας κι εν συνεχεία να προσθέτει: "Άρα, εγώ σας καλώ όλους να ψηφίσουμε όχι. Το όχι να βγει δυνατό. Να δώσουμε δύναμη και στην κυβέρνηση, αλλά και στον εαυτό μας, ώστε να διαπραγματευτούμε, να ανασυγκροτήσουμε και να κλείσουμε αυτό το κεφάλαιο της ιστορίας της Ελλάδας και της Ευρώπης και να ανοίξουμε ένα άλλο κεφάλαιο, όπου σιγά-σιγά κι άλλες χώρες και γρήγορα-γρήγορα θα συνδιαμορφώνουν ένα καινούριο μέτωπο υπέρ των ανθρώπων κι όχι υπέρ των κερδών". protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.