Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΟΙ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΟΙ!!! ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΘΑ ΞΕΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΤΙ ΠΙΝΑΚΙΟΥ ΦΑΚΗΣ

Από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 έχει γράψει ο «Στόχος» ότι οι μπολσεβίκοι του Τσίπρα μας πάνε ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην χρεοκοπία για να αγοράσουν...

Από την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου 2015 έχει γράψει ο «Στόχος» ότι οι μπολσεβίκοι του Τσίπρα μας πάνε ΕΠΙΤΗΔΕΣ στην χρεοκοπία για να αγοράσουν αντί πινακίου φακής την περιουσία της Ελλάδος, σε συνεργασία με τον Εβραίο Σόρος και τα άλλα Σιωνιστικά «κοράκια». Και να μείνουμε στο ευρώ, αν τελικά ο Τσίπρας υπογράψει το τρίτο και ακόμα πιο δυσβάστακτο μνημόνιο όπως φημολογείται, η καταστροφή έχει γίνει. Το Ελληνικό τραπεζικό σύστημα γονάτισε και από την προσεχή Δευτέρα 6 Ιουλίου η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα μπορεί ανά πάσαν στιγμήν να απαιτήσει τα κεφάλαια με τα οποία χρηματοδότησε τις ελληνικές τράπεζες. Οι τράπεζές μας θα χρεοκοπήσουν παρασύροντας και όλη την Ελλάδα. Την ίδια στιγμή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα θα αποκτήσει ελληνικές εγγυήσεις 157 δις. ευρώ που έχουν δοθεί ως ενέχυρο. Θα πρόκειται για τη μεγαλύτερη μεταφορά ελληνικού πλούτου σε ξένα χέρια όλων των εποχών, καθώς εταιρίες, δάνεια και κάθε λογής περιουσιακά στοιχεία θα αλλάξουν ιδιοκτήτη.
ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ το εξής καταπληκτικό: Οι Μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ που τάχα εναντιώνονται στις ιδιωτικοποιήσεις, θα έχουν ξεπουλήσει όλη την Ελλάδα αντί πινακίου φακής. Οι ηλίθιοι Έλληνες ψηφοφόροι που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ, στην πραγματικότητα έπαιξαν το παιχνίδι του Διεθνούς Σιωνιστικού Κεφαλαίου, δημιουργώντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία για τα distressed funds και τους κάθε είδους κερδοσκόπους να πλουτίσουν, αγοράζοντας σε εξευτελιστικές τιμές τα ελληνικά περιουσιακά στοιχεία. Χωρίς, φυσικά, να υπολογίζουμε τις ιδιωτικές περιουσίες των απλών Ελλήνων που πολύ σύντομα θα ξεπουλιώνται στους αλλοδαπούς στο 10% της σημερινής αξίας τους.
ΑΣ ΤΟ ΠΟΥΜΕ ΑΝΟΙΧΤΑ: Οι ανθρωπιστές μπολσεβίκοι του Σύριζα κατάφεραν την μεγαλύτερη και πιο σύντομη μεταφορά πλούτου στην Παγκόσμια Ιστορία. Και δεν το έκαναν μόνο από την πανθομολογούμενη ανικανότητά τους. Το έκαναν επίτηδες, σε απόλυτη συνεργασία με τον Τζόρτζ Σόρος και τα άλλα Σιωνιστικά κοράκια, πράγμα που δεν λέει κανείς από τους δεκάδες αναλυτές που μας βομβαρδίζουν καθημερινώς από τα ραδιοκάναλα. Άλλωστε, όπως επανειλημμένως έχει γράψει με αποδείξεις ο «Στόχος», ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι δεδηλωμένος θαυμαστής και μαθητής του Σόρος, ενώ και τα ταξίδια του Αλέξη στην Αμερική το 2013 τα έχει πληρώσει μέχρι πεντάρας το «Ιδρυμα Σόρος».

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.