Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΕΤΕΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΔΙΑΜΕΛΙΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ!!! ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΙΝΗΣΕ 34ΧΡΟΝΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ... ΘΕΑ!!!

Μέλη φυλών στην επαρχία Ασάμ της Ινδίας ξεγύμνωσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν μία 60χρονη γυναίκα, κατηγορώντας την πως εξασκούσε μαγε...

Μέλη φυλών στην επαρχία Ασάμ της Ινδίας ξεγύμνωσαν και στη συνέχεια αποκεφάλισαν μία 60χρονη γυναίκα, κατηγορώντας την πως εξασκούσε μαγεία.

Η γυναίκα λεγόταν Μόνι Οράνγκ και κλήθηκε να βγει έξω από το σπίτι της, στο χωριό Βιμαγιούλι. Στη συνέχεια, παρακινημένοι από ένα ζευγάρι ιερέων της περιοχής, οι κάτοικοι της επιτέθηκαν, την ξυλοκόπησαν και της έκοψαν το κεφάλι!

Εκτός αυτού, οι αστυνομικοί, εμποδίστηκαν από τους χωρικούς, να διεξάγουν έρευνα στο χωριό και χρειάστηκε ειδική αστυνομική δύναμη για να διαλύσει το μαζεμένο πλήθος.

Όλα τα παραπάνω, ίσχυαν σύμφωνα με τις αρχικές πληροφορίες.

Όταν όμως οι αρχές έφτασαν και συνέλεξαν στοιχεία, βγήκε στην επιφάνεια, πως μια 35χρονη, ονόματι Ανίμα Ρονγκάντι, η οποία ισχυρίζεται πως «είναι θεότητα», μάζεψε το πλήθος σε έναν ναό κι εκεί τους είπε ότι η Οράνγκ ήταν μάγισσα, που προσπαθούσε να φέρει μια αρρώστια στο χωριό.

Ένα άλλο στοιχείο που προέκυψε, είναι πως η Οράνγκ, ανήκει σε μια εθνική μειονότητα που λέγεται Αντιβάσι. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έφτασαν στην περιοχή του Ασάμ ως εργάτες των Βρετανών στις φυτείες τσαγιού και λόγω του ότι συνήθως ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας, έχουν συχνά αποτελέσει στόχο επιθέσεων.

Οι ινδικές αρχές έχουν συλλάβει επτά ανθρώπους, μεταξύ των οποίων και δύο γυναίκες, στην περιοχή Σονιτπούρ. Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας: «Οι δράστες, οπλισμένοι με μασέτες, απομάκρυναν τη Μόνι Οράνγκ από το σπίτι της και τη σκότωσαν βίαια» ενώ συμπλήρωσε: «Το κεφάλι της ήταν κομμένο, όπως και τα άκρα της»!

Παρ' όλα αυτά, κάτοικοι του χωριού, υποστήριξαν το σενάριο της μαγείας, ακόμα και στην ινδική τηλεόραση: «Η Μόνι ήταν μάγισσα και έκανε ξόρκια στους εχθρούς της. Δεν υπάρχει χώρος για τέτοιους μάγους κι έτσι ο θάνατός της είναι δικαιολογημένος», είπε ένας κάτοικος του χωριού.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.