Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΚΙΧ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ: ΜΟΛΙΣ 12 ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΟΥΜΕ ΑΠΟ ΜΑΖΙΚΗ ΗΛΙΑΚΗ ΚΑΤΑΙΓΙΔΑ!!!

Μια μαζική ηλιακή καταιγίδα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στον πλανήτη. Και ο άνθρωπος θα έχει μόνο μερικές ώρες για...

Μια μαζική ηλιακή καταιγίδα μπορεί να έχει καταστροφικές συνέπειες για την ζωή στον πλανήτη. Και ο άνθρωπος θα έχει μόνο μερικές ώρες για προετοιμαστεί και να σωθεί.

Τα τρένα θα σταματήσουν, το ηλεκτρικό θα κοπεί σε σχεδόν όλο τον πλανήτη, τα δορυφορικά συστήματα (τηλεοράσεις, ραδιόφωνα, διαδίκτυο) θα πέσουν... Κι εμείς θα έχουμε μόλις 12 ώρες για να προετοιμαστούμε για κάτι τέτοιο.

Τα επίσημα στοιχεία από Τμήμα Επιχειρηματικότητας, Καινοτομίας και Ικανοτήτων της Αμερικανικής Κυβέρνησης προκαλούν ανατριχίλα. Η κυβερνητική υπηρεσία έφτιαξε λοιπόν την λεγόμενη Στρατηγική Για την Ετοιμότητα του Διαστημικού Καιρού. Μια σειρά από κινήσεις που θα προετοιμάσουν την ανθρωπότητα για την μεγάλη ηλικιακή καταιγίδα που ίσως έρθει.

Μια τέτοια, τεράστια ηλιακή καταιγίδα είχαμε το 1859 όταν είχαμε τεράστιες καταιγίδες ραδιενέργειας προς τη Γη. Μια τέτοια καταιγίδα το 2015 θα μπορούσε να προκαλέσει παγκόσμιο Αρμαγεδδών στις επικοινωνίες, τα ηλεκτρικά συστήματα και την εναέρια κυκλοφορία.

Σύμφωνα με την έκθεση, υπάρχουν τρία πράγματα που πρέπει να κάνει κάθε κυβέρνηση για να προετοιμαστεί για ένα τέτοιο φαινόμενο. Να βελτιώσει τα συστήματα προειδοποιήσεων και συναγερμών, να βελτιώσει τα συστήματα ηλεκτροδότησης και επικοινωνίας και να σώσει οτιδήποτε μπορεί να χαθεί από ένα μαζικό black out όλων των συστημάτων.

Οι ειδικοί επιστήμονες λοιπόν ετοιμάζονται. Τι πρέπει να κάνουμε όλοι εμείς; Να προετοιμαστούμε όπως ακριβώς θα κάναμε για μια τεράστια πλημμύρα ή μια μεγάλη καταιγίδα.

kamarinia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.