Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΟΗΘΗΣΤΕ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΖΥΓΟΥΝΑΣ. ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ. (VID)

Τον εξαφάνισαν μετά την πώληση του ακινήτου; Άνεργος με σοβαρά προβλήματα υγείας και αγνοούμενος... Είναι ο Λευτέρης Ζυγούνας 36χρόνω...


Τον εξαφάνισαν μετά την πώληση του ακινήτου; Άνεργος με σοβαρά προβλήματα υγείας και αγνοούμενος...


Είναι ο Λευτέρης Ζυγούνας 36χρόνων, που χάθηκε στην Αθήνα την Τρίτη του Πάσχα 14 Απριλίου.

Ο αδελφός του άνεργος κι αυτός, μίλησε στην κάμερα του «Τούνελ» προκαλώντας συγκίνηση. Τον περιέγραψε σαν έναν πονόψυχο, ευαίσθητο άνθρωπο που ήταν εύκολο θύμα στον όποιον επιτήδειο. Τελευταία φορά τον είδε το προηγούμενο βράδυ πριν εξαφανιστεί, τις μέρες του Πάσχα. Του είχε πει πως το πρωί είχε σκοπό να επισκεφθεί ένα συμβολαιογράφο, άγνωστο ποιον. Εκεί θα συναντούσε τη μεγαλύτερη αδελφή τους, η οποία θα αγόραζε το μερίδιο του από ένα ακίνητο που είχαν εξ αδιαιρέτου, έναντι του ποσού των 1000 ευρώ. Από τότε τα ίχνη του χάθηκαν και η οικογένεια φοβάται μήπως έπεσε θύμα ληστείας.


«Τον ψάχνω στα συσσίτια και στα παγκάκια…»

«Ψάχνουμε κάθε μέρα. Να μάθουμε αν ζει, σε τι κατάσταση είναι, μπορεί να χρειάζεται τη βοήθεια μας.» είπε στην κάμερα του «Τούνελ» ο Γιώργος Ζυγούνας. Εξέφρασε την έντονη ανησυχία του λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει ο Λευτέρης . «Στο παρελθόν έχει νοσηλευτεί αρκετές φορές αλλά ανησυχούμε περισσότερο μήπως κάποιος τον λήστεψε και του έκανε κακό» είπε. Ο ίδιος έχει ερευνήσει στα νοσοκομεία, στα συσσίτια του Δήμου Αθηναίων και στα στέκια των αστέγων με αρνητικά αποτελέσματα. «Απευθύνουμε έκκληση σε όποιον γνωρίζει κάτι να έρθει σε επαφή μαζί μας, να πάρουμε μια απάντηση για την τύχη του. Κι αν μας ακούει να ξέρει πως τον ψάχνουν και οι φίλοι του που τον νοιάζονται», είπε χαρακτηριστικά.


Ο αγνοούμενος έχει ύψος 1.80 και τα μαλλιά του πιθανόν να είναι βαμμένα ξανθά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.