Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΑΣΤΕΣ, ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ!!! ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝΕ ΜΑΛΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα, τ...

Ο Νίκος Αποστολόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ» το πρωί της Τετάρτης και μίλησε για τα παιδικά του χρόνια στην Πάτρα, τη ζωή στο Παρίσι, την επιτυχία και την πτώση του.

Για τα παιδικά του χρόνια:

«Είχα υπέροχα παιδικά χρόνια, αλλά από μικρός ήθελα να φύγω από την Πάτρα. Ήθελα να πάω να μείνω στο Παρίσι. Τελείωσα Νομική, μετά έγινα αξιωματικός και μετά γνώρισα την Αρβελέρ και δούλευα στο Παρίσι. Πάντα μου άρεσε το ωραίο ντύσιμο και πήγαινα στη Νομική με εκκεντρική εμφάνιση»

Για τη μεγάλη επιτυχία αλλά και την αναπάντεχη πτώση:

«Είχα συνέταιρο Ιταλό ο οποίος τα έβλεπε όλα μεγάλα και ξαφνικά χάλασε πολλά χρήματα και έκανε πτώχευση. Ήταν μεγάλος βιομήχανος. Πίστευα ότι ένας δημιουργός ήταν κοντά στις δημιουργίες του, αλλά αυτό ήταν λάθος. Τώρα χωρίς συνέταιρο είμαι ήρεμος»

Για το πως αντιμετώπισε την κατάσταση:

«Ήταν πολύ άσχημο. Πήγα στο νοσοκομείο, κλείστηκα στο σπίτι, είχα κατάθλιψη και έπινα φάρμακα αλλά γνώριζα ότι θα άλλαζε η κατάσταση».

Για την απόφαση του Φώτη Σπύρου να παντρευτεί τον σύντροφό του:

«Βγαίνει ο φίλος μου ο Φώτης Σπύρος και λέει ότι παντρεύεται. Οι άντρες είναι ωραίο να είναι εραστές, όχι να παντρεύονται!».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.