Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΚΡΟΣ ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕΦ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΟΙΚΟΥ, ΣΕ ΟΡΟΣΕΙΡΑ ΣΤΟ ΝΕΟ ΜΕΞΙΚΟ. ΗΤΑΝ ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

Το πτώμα πρώην ΣΕΦ ΤΟΥ Λευκού Οίκου βρέθηκε ΣΕ οροσειρά ΣΤΟ Νέο Μεξικό . Ο Βάλτερ Σάιμπ , εργάστηκε ΓΙΑ πολυακουσμένα προέδρους Μπιλ Κλ...



Το πτώμα πρώην ΣΕΦ ΤΟΥ Λευκού Οίκου βρέθηκε ΣΕ οροσειρά ΣΤΟ Νέο Μεξικό . Ο Βάλτερ Σάιμπ , εργάστηκε ΓΙΑ πολυακουσμένα προέδρους Μπιλ Κλίντον ΚΑΙ Τζορτζ Μπους .Ήταν υπεύθυνος για την προετοιμασία όλων των γευμάτων των προεδρικών οικογενειών καθώς και για τα εδέσματα των προεδρικών δεξιώσεων στο Λευκό Οίκο. Πολλοί ηγέτες κρατών, ΜΕΤΑΞΥ Των οποίων Ο Τόνι Μπλερ, Ζακ Σιράκ, Βισέντε Φοξ, ο Νέλσον Μαντέλα και ο Μπόρις Γιέλτσιν , γεύτηκαν τις δημιουργίες του.



Ο Σάιμπ αγνοείτω για μια εβδομάδα, από την ημέρα που ξεκίνησε για πεζοπορία στην περιοχή Τάος Σκι Βάλει στο Νέο Μεξικό. Η σύντροφος του είχε δηλώσει στην αστυνομία την εξαφάνισή του.

Η αστυνομία του Tάος βρήκε το όχημά του την Τρίτη κοντά στο φαράγγι Γιέρμπα κι εντόπισε έπειτα το πτώμα του στη διαδρομή των τεσσάρων μιλίων για το φαράγγι.


Ο ταλαντούχος σεφ είχε προσληφθεί για τον Λευκό Οίκο το 1994Από ΤΗ Χίλαρι Κλίντον.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.