Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

«ΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΕΞΩΓΗΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!» ΧΑΒΑΝΕΖΑ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ BLOGGER ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΠΑΚΑΣ (VID)

H grrrltraveler ή Christina Ka'aloa είναι διάσημη travel blogger και σταρ του YouTube. Εχει καταγωγή από τη Χαβάη, αλλά έπειτα ...



H grrrltraveler ή Christina Ka'aloa είναι διάσημη travel blogger και σταρ του YouTube.



Εχει καταγωγή από τη Χαβάη, αλλά έπειτα από μια υποσχόμενη καριέρα στην υποκριτική στη Νέα Υόρκη, τα παράτησε όλα και πήγε για κάποια χρόνια στη Νότια Κορέα. Εκεί, δίδαξε αγγλικά σε παιδιά, αλλά και αυτό το σταμάτησε για να ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο με ένα σακίδιο στην πλάτη.

Πρόσφατα είχε επισκεφθεί τη Σαντορίνη, ενώ πριν από δύο ημέρες ανέβασε νέο βίντεο στο YouTube από τα Μετέωρα, τα οποία χαρακτηρίζει «το εξωγήινο μέρος της Ελλάδας».

Ξεκινώντας, δε, το άρθρο της στο blog της, αναφέρει ότι το μέρος αυτό στην Καλαμπάκα είναι από εκείνα τα μέρη στον κόσμο που προκαλεί στον επισκέπτη «εξάρθρωση σιαγόνας, αφού μένει με το στόμα διάπλατα ανοιχτό», προσθέτοντας πως θεωρεί εαυτήν τυχερή που επισκέφθηκε τα Μετέωρα.

Οπως αναφέρει, όταν αντίκρισε αυτούς τους πελώριους βράχους ένιωσε το ίδιο συναίσθημα με όταν είχε φτάσει στο Ladakh της Ινδίας, το Χονγκ Κονγκ και το Halong Bay στο Βόρειο Λάος.

Σε άλλο post της για τα Μετέωρα, αναρωτιέται «ποιος μπορούσε να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα τέτοιο μέρος στον κόσμο;», ενώ τονίζει με κριτική διάθεση προς το αμερικανικό αναγνωστικό κοινό της πως «όταν σκέφτεστε Ελλάδα, συχνά άλλοι προορισμοί-σούπερ σταρ επισκιάζουν τη σκέψη σας, όπως οι Δελφοί, η Αθήνα και η Θεσσαλονίκη, αλλά και τα νησιά, όπως η Μύκονος, η Κρήτη και η Σαντορίνη. Τα Μετέωρα είναι το καλά κρυμμένο μυστικό της Ελλάδας και μέχρι φέτος δεν γνώριζα πως υπήρχαν».

«Το ενδιαφέρον μου το κέντρισε ξαφνικά μια φωτογραφία που είδα τυχαία πριν από 10 μήνες και τα ερωτεύτηκα. Ωστόσο ένα ταξίδι στην Ελλάδα δεν ήταν εντός του budget μου. Με κάποιο τρόπο βρήκα χρήματα για να κάνω αυτό το ταξίδι και σαν αποτέλεσμα, τώρα στέκομαι στα Μετέωρα ατενίζοντας τους μαγευτικούς βράχους και είμαι ευγνώμων γι' αυτό».

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.