Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

NEA KOΛΠΑ: ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΒΥΖ@ΚΙ@ ΚΑΙ Κ@ΛΑΡΑΚΙΑ ΟΙ ΤΣΙΓΓΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΛΙΓΟΥΡΙΑ!!!

Τα… κάλλη τους επιδείκνυαν δυο νεαρές τσιγγάνες στον οδηγό ενός Ι.Χ. φορτηγού στην Ηγουμενίτσα, αλλά του… πούλαγαν έρωτα! Σκοπός τους ή...


Τα… κάλλη τους επιδείκνυαν δυο νεαρές τσιγγάνες στον οδηγό ενός Ι.Χ. φορτηγού στην Ηγουμενίτσα, αλλά του… πούλαγαν έρωτα! Σκοπός τους ήταν να αποσπάσουν την προσοχή του για να βρει ευκαιρία να δράσει η 43χρονη συνεργός τους!

Όσο ο οδηγός παρακολουθούσε το γεμάτο υποσχέσεις θέαμα που του προσέφεραν οι καλλίγραμμες νεαρές, η τρίτη της παρέας πλησίαζε αθέατη από την άλλη πλευρά το όχημά του και άρπαζε από το κάθισμα του συνοδηγού μία τσάντα που περιείχε 200 ευρώ και προσωπικά έγγραφα του ιδιοκτήτη! Αμέσως μετά, έκανε νόημα στις άλλες δύο και το έβαλαν στα πόδια.

Το θύμα αντιλήφθηκε αμέσως ότι η τσάντα είχε κάνει φτερά και ειδοποίησε αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι κατάφεραν να εντοπίσουν γρήγορα την 43χρονη και μια από τις συνεργούς της ηλικίας 21 χρόνων οι οποίες συνελήφθησαν έχοντας στην κατοχή τους τα κλοπιμαία και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσπρωτίας. Η συνεργός τους, που τα στοιχεία της δεν έχουν εξακριβωθεί, αναζητείται.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.