Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ MASSAGE. ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΦΑΧΤΗΚΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΕΧΘΡΕΣ ΑΙΩΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΛΛΑΞΟΚΩΛΙΕΣ ΜΕ ΔΩΔΕΚΑΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΚΑΡΙΑ... ΑΥΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΕ Μ@Λ@Κ@!"

Τι βλέπεις στη γιουροβίζιον, μου είπε κάποιος, πολλά τραγούδια είναι σα να τα έχεις ξανακούσει. Έτσι είναι. Στα δισεκατομμύρια άσματα, ...


Τι βλέπεις στη γιουροβίζιον, μου είπε κάποιος, πολλά τραγούδια είναι σα να τα έχεις ξανακούσει. Έτσι είναι. Στα δισεκατομμύρια άσματα, άλλωστε, που έχουν γραφτεί στην Ιστορία της μουσικής, έχει πάει το ξάφρισμα σύννεφο. Οι πάντες, ταλαντούχοι κι όχι, όλο και κάποιον ξεσήκωσαν. Δεν λέμε για τους συστηματίες κλεπταποδόχους με σφραγίδα που κουρσεύουν τίποτα τριτοκοσμικές παραδοσιακές μουσικές και κάνουν καριέρα.

Και τι άλλο βλέπεις; Φώτα, εφέ και γκλαμουριά. Μόνο; Την ιδανική κοινωνία βλέπεις, κύριε πίτουρα. Όπως οραματίζεται τον κόσμο ο παντεταρισμένος δημοκράτης. Όπως μπανίζεις επίσης το παιχνίδι που κάνουν δεκαετίες τώρα οι επαγγελματίες gay πριν γίνουνε μόδα παντού και βγούνε φόρα παρτίδα για επέλαση στη σώουμπιζ. Οι αδερφές δεν κρυφτήκανε ποτέ στην eurovision. Και σήμερα πια τραβεστί, τρανσέξουαλ, λεσβίες και απο κοντά κοντοί, ψηλοί, τέρατα, τσιγγάνοι, ρεμπέτες, άντρες με φούστες, πρώτος ο Σάκης μας, ηλικιωμένοι, χριστιανοί, μουσουλμάνοι, άθεοι. Αν είχαμε και ινδιάνους στην Ευρώπη θα έπαιζαν και αυτοί μπάλλα.

Και το μέγα πολιτικό message. Χώρες που έχουν σφαχτει στους πολέμους και τις έχουν σακατέψει έχθρες αιώνιες και πρόσφατες κάνουνε αλλαξοκωλιές με δεκάρια και δωδεκάρια ή μια στην άλλη. Που να το πεις.

Μοιάζει με τσίρκο. Αυτός είσαι, κύριε Ευρωπαίε πολυπολιτισμικέ μαλάκα. Εχουν περάσει απο πάνω σου χιλιάδες χρόνια, έχεις φτιάξεις και έχεις καταστρέψει πολιτισμούς και στον αιώνα σου έφτασες να σε ενώνει πέρα απο πολιτικές και ιδεολογίες ένα πανηγυράκι όπου όλοι πάνε εκεί για να παριστάνουν κάποιον άλλον από αυτό που είναι πραγματικά. Ευρωπαίε, εκεί ψηφίζεις πραγματικά για την Ευρώπη. Με κινητό.
ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑΚΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.