Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΔΟ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ: ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ HONDA CIVIC ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΣΤΗΝ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!

Ακόμη ένα κρούσμα οδηγού που προκάλεσε τροχαίο σε βάρος πεζού και εγκατάλειψε τον αβοήθητο καταγράφηκε στα Χανιά, όπου οι τοπικές αρχές...

Ακόμη ένα κρούσμα οδηγού που προκάλεσε τροχαίο σε βάρος πεζού και εγκατάλειψε τον αβοήθητο καταγράφηκε στα Χανιά, όπου οι τοπικές αρχές αναζητούν τον δράστη έχοντας από μαρτυρίες την περιγραφή του αυτοκινήτου του.

Το τροχαίο έγινε μέρα-μεσημέρι τη Δευτέρα, όταν ένα αυτοκίνητο μάρκας Hondα Civic παρέσυρε τον άτυχο πεζό στην περιοχή των Κουνουπιδιανών αλλά ο ασυνείδητος οδηγός δεν πάτησε καν το φρένο για να δει τι είχε συμβεί. Αντίθετα, πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε προς άγνωστη κατεύθυνση αφήνοντας αβοήθητο το θύμα του.

Οι περαστικοί που βρήκαν τον άτυχο 55χρονο αιμόφυρτο στο οδόστρωμα, ειδοποίησαν την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου παρέλαβε τον τραυματία και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Χανίων όπου διαπιστώθηκε ότι φέρει κατάγματα και στα δύο πόδια.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη βρίσκονται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.