Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ ΟΠΙΣΘΡΟΔΡΟΜΙΚΟΙ, ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΩΝ GAY

Γράφει ο Σ. Παιδάκος -  http://ethnikismos.net Το να προσπαθείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που ε...


Γράφει ο Σ. Παιδάκος - http://ethnikismos.net

Το να προσπαθείς να συγκρίνεις ανόμοια πράγματα ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που εσύ θέλεις, και στη συνέχεια να προσπαθείς να κατασκευάσεις επιχειρήματα ώστε να τεκμηριώσεις τα συμπεράσματα που εσύ ο ίδιος έθεσες με τις ατυχής συγκρίσεις, δεν νομίζω ότι με αυτό τον τρόπο θα αλλάξεις τα πιστεύω της Ελληνικής κοινωνίας. Αυτό προσπάθησε να κάνει ο αρθρογράφος της «Καθημερινής», αλλά τον πήραμε χαμπάρι. Στο φύλλο της εν λόγω εφημερίδος την 22/05/15 και στο άρθρο «η ισχύς των ιδεών που η ώρα τους έχει έρθει», ο αρθρογράφος κ. Γεωργακόπουλος προσπαθεί να μας δείξει πόσο οπισθοδρομικοί είμαστε από τα υπόλοιπα κράτη της υφηλίου, μιας και δεν έχουμε θεσπίσει ακόμη το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων. Φέρει ως παραδείγματα για να τεκμηριώσει το σκεπτικό του, την κατάργηση της δουλείας καθώς και το δικαίωμα ψήφου των γυναικών. Με τα παραπάνω παραδείγματα προσπαθεί να μας πείσει ότι κάτι το οποίο θεωρούνταν αδιανόητο πριν μερικά χρόνια, κατάφερε με τη πάροδο των ετών να ωριμάσει και να γίνει αυτονόητο.

Λέει σε ένα σημείο: «Η δουλεία για εμάς είναι μια ιδέα αποκρουστική, αλλά για πολλούς αιώνες στις περισσότερες κοινωνίες του πλανήτη θεωρείτο φυσιολογική πραγματικότητα και αναπόσπαστο κομμάτι της οικονομίας.». Σοβαρά κ. αρθρογράφε;; μήπως σου διαφεύγει το γεγονός ότι φυσιολογική πραγματικότητα θεωρούνταν η δουλεία από τους αποικιοκράτες και όχι για τους δύστυχους που υπόκεινται στην εκμετάλλευση. Αγνοείς ακόμη αρθρογράφε ότι ξεσηκώθηκαν οι μάζες στις τότε αυτοκρατορίες και σταμάτησε η δουλεία, αποδεικνύοντας με αυτόν τον τρόπο ότι η δουλεία ήταν αρεστή στους ολίγους της πολιτικής και της  οικονομικής εξουσίας.

Σε ένα άλλο σημείο λέει: «Η ανησυχία μου εδώ είναι μήπως οι φωνές της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης, που πάντα σε περιόδους κρίσης ακούγονται πιο τσιριχτά απ’ όλες, και που σήμερα κυριαρχούν, εμποδίσουν την Ελλάδα να συνεχίσει να εξελίσσεται μαζί με -ή και γρηγορότερα από- τις προηγμένες κοινωνίες του πλανήτη, όπως έκανε με αξιοθαύμαστη (και κάπως αναπάντεχη) συνέπεια ως τώρα.». Όπως καταλάβατε αγαπητοί αναγνώστες οι τσιρίδες της οπισθοδρόμησης και της συντήρησης είμαστε όλοι εμείς που κρατάμε ακόμα τις αρχές και τις αξίες που μας δίδαξαν οι πατεράδες μας και οι παππούδες μας. Που τις λεσβίες, και τους κίναιδους περισσότερο, τους θεωρούσαν σαν κάτι αφύσικο και αταίριαστο κομμάτι σε μια υγιή κοινωνία. Πράγματι έτσι είναι, αυτό που πράττουν οι κίναιδοι μεταξύ τους, δεν το κάνουν ούτε τα ζώα της ζούγκλας. Στην κλασσική Αθήνα απαγορευόταν κίναιδος να φέρει αξιώματα. Το θεωρούσαν προσβολή οι αρχαίοι Αθηναίοι και τιμωρούσαν με θάνατο αν κάποιος παράκουγε την εντολή.

Πάνω στο Ελληνικό έδαφος ενώθηκε ο αρχαίος πολιτισμός με την Ορθοδοξία δύο περίπου χιλιετίες πριν. Το ότι επιβιώσαμε ως σήμερα ως έθνος πάει να πει ότι το παραπάνω «πάντρεμα» των παλαιών με το σχετικά νέο, πέτυχε. Εδώ ταιριάζει γάντι η φράση του Ντοστογιέφσκι «όπου δεν υπάρχει Θεός, όλα επιτρέπονται», από το έργο του «αδερφοί Καραμαζώφ».

Το ότι οι ξένοι λαοί αντιμετωπίζουν το ίδιο πράγμα  με διαφορετικό τρόπο απ’ ότι εμείς, αυτό δε σημαίνει ότι σώνει και καλά εμείς είμαστε οι οπισθοδρομικοί. Εμείς οι Έλληνες εθνικιστές πιστεύουμε στη διατήρηση των αρχών και των αξιών του Έθνους των Ελλήνων, και θα συνεχίσουμε τον αγώνα τον καλό για την διατήρηση αυτών των ιδανικών, και ας μας ονομάζουν όπως θέλουν οι λοιποί  «προοδευτικοί» της Χώρας μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.