Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ FOUR SEASONS ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ ΕΠΕΛΕΞΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ… ΤΥΧΑΙΟ; ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ!

Γράφει ο Αντίοχος Το γνωστότατο ξενοδοχείο-παλάτι Four Seasons επέλεξε ο υπουργοπάνος Καμμένος, για τη διαμονή του στην Ουάσινγκτον,...

Γράφει ο Αντίοχος

Το γνωστότατο ξενοδοχείο-παλάτι Four Seasons επέλεξε ο υπουργοπάνος Καμμένος, για τη διαμονή του στην Ουάσινγκτον, όπως αποκάλυψε –με ομολογουμένως… κακεντρεχή διάθεση ο δημοσιογράφος των «Νέων» Παπαχρήστος, που έκανε και ρεπορτάζ για την… τιμολογιακή πολιτική του θρυλικού ξενοδοχείου.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το σχετικό του ρεπορτάζ, το πιο απλό δωμάτιο κοστίζει 778 ευρώ ανά διανυκτέρευση, χωρίς πρωινό. Ακολουθεί το premier δωμάτιο με 912 ευρώ τη βραδιά. Ανεβαίνοντας την κλίμακα συναντάμε την junior suite που κοστίζει 1.128 ευρώ τη βραδιά, πιο πάνω την σουίτα Georgetown που κοστίζει 1.700 ευρώ και στην κορυφή την Capital Suite, που κοστίζει 2.261 ευρώ τη βραδιά.

Καταλήγοντας, ο δημοσιογράφος ζητά απολογισμό εξόδων από τον υπουργοπάνο: «Υποθέτω ότι ο υπουργός μας, άμα τη επιστροφή του, θα θελήσει να συνηγορήσει στην αποκάλυψη της συνωμοσίας εις βάρος του, δίνοντας στη δημοσιότητα το τιμολόγιο της διαμονής του στο ξενοδοχείο για να διαπιστώσουν και οι «πρώτη φορά Αριστερά» στην κυβέρνηση σύντροφοι τι όπλα μετέρχεται ο παγκόσμιος καπιταλισμός για να πλήξει την διακυβέρνηση Τσίπρα».

Απάντηση στο δημοσίευμα έδωσε ο υπουργοπάνος μέσω twitter, όπου ισχυρίζεται –χωρίς ωστόσο να παραθέτει αποδεικτικά στοιχεία- ότι η τιμή του δωματίου είναι 286 ευρώ τη βραδιά.

(ΥΓ) 1: Άρα, είναι λίγα τα 286 ευρώ για μια διανυκτέρευση υπουργού μιας χώρας που αντιμετωπίζει «ανθρωπιστική κρίση»… Ε, υπουργοπάνε;

(ΥΓ) 2: Με 286 ευρώ, δεν κοιμάσαι ούτε στην… αυλή των Four Seasons…

(ΥΓ) 3: Σημειωτέον, ότι το Four Seasons ήταν –στις εποχές της δόξας του- το αγαπημένο ξενοδοχείο του Άκη Τσοχατζόπουλου. Μάλιστα, το είχε προτιμήσει και για τη δεξίωση του παραμυθένιου γάμου του με την Σταμάτη, το 2004. Τυχαίο; Δε νομίζω!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.