Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΑΡΤΕ ΚΟΡΟΪΔΑ!!! ΤΗΝ ΠΡΩΗΝ ΤΟΥ ΓΚΟΜΕΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ Ο ΜΠΑΛΤΑΣ!!! ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ!!!

Ο «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" γράφει σήμερα υπό τον τίτλο «Οι παλιές αγάπες πάνε Φεστιβάλ»: «Αυτό θα πει πολιτισμ...

Ο «Μικροπολιτικός» της εφημερίδας "ΤΑ ΝΕΑ" γράφει σήμερα υπό τον τίτλο «Οι παλιές αγάπες πάνε Φεστιβάλ»: «Αυτό θα πει πολιτισμένος χωρισμός. Να μη συνεχίζεις στη ζωή, αλλά να μην ξεχνάς και τον πρώην σύντροφό σου. Κάπως έτσι πρέπει να σκέφτηκε και ο υπουργός Πολιτισμού και Παιδείας Αριστείδης Μπαλτάς που υπογράφει μαζί με τον Νίκο Ξυδάκη το νέο ΔΣ του Ελληνικού Φεστιβάλ».

Και συνεχίζει: «Διόρισε ως άμισθο μέλος μια πρώην σύντροφό του και με την ευκαιρία δεν άφησε παραπονεμένη και μια άλλη κυρία που βρίσκεται στο στενό του περιβάλλον, την ηθοποιό Μάγια Λυμπεροπούλου. H καταξιωμένη ηθοποιός, που επίσης διορίστηκε άμισθο μέλος στο ΔΣ του Φεστιβάλ, έχει αναλάβει εδώ και ένα μήνα τη θέση της άμισθης ειδικής συμβούλου σε θέματα Θεατρικής Παιδείας και Εκπαίδευσης στο εν λογω υπουργείο».

Πάντως, πληροφορίες αναφέρουν πως η Μάγια Λυμπεροπούλου όπως και ο Γιώργος Πέτρου ήταν ονόματα που επιθυμούσε να έχει στο ΔΣ ο ίδιος ο πρόεδρος και διευθυντής του Φεστιβάλ Γιώργος Λούκος.

Η σύσταση του νέου Δ.Σ του Φεστιβάλ Αθηνών, όπως ανακοινώθηκε επίσημα εχτές από τον αν. Υπουργό Πολιτισμού Νίκο Ξυδάκη είναι η εξής:

Γεώργιος Αντωνακόπουλος, δικηγόρος, ως αντιπρόεδρος, σε αντικατάσταση της Ειρήνης (Ήρας) Ράλλη – Βαλσαμάκη.

Καλλιόπη Σαρανταένα, διοικητική υπάλληλος ΥΠΟΠΑΙΘ, ως μέλος, σε αντικατάσταση της Μαγδαληνής Μπέλλας – Καλλιτσάντση.
Γεώργιος Πέτρου, αρχιμουσικός της ορχήστρας «Καμεράτα», ως μέλος, σε αντικατάσταση της Σοφίας Στάικου.
Μάγια Λυμπεροπούλου, ηθοποιός, ως μέλος, σε αντικατάσταση της Μαρίας Χ. Χατζηνάσιου.
Ελένη Θεοδωράτου, καθηγήτρια του New York University, ως μέλος, σε αντικατάσταση του Ελευθερίου Κουλιεράκη.

Παραμένουν στις θέσεις τους ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Λούκος και το μέλος Πολυχρόνης Πολυχρονόπουλος. Η θητεία του παρόντος Διοικητικού Συμβουλίου λήγει τον Μάρτιο του 2016. Το ανασχηματισθέν Διοικητικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει για πρώτη φορά την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Γιώργος Λούκος ανέλαβε τις τύχες του Φεστιβάλ Αθηνών το 2006, επί Καραμανλή και το έργο που έχει επιτελέσει τα 9 αυτά χρόνια , τον κράτησε στην θέση του.

parapolitika.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.