Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΡΕΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ, ΧΙΛΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ: ΣΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΪΚΟ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΛΑΚΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ

Την αντιπαράθεση σε επίπεδο φωτογραφιών προκάλεσε το γνωστό περιστατικό με την Πρόεδρο της Βουλής και τον αστυνομικό επικεφαλής των μέτ...



Την αντιπαράθεση σε επίπεδο φωτογραφιών προκάλεσε το γνωστό περιστατικό με την Πρόεδρο της Βουλής και τον αστυνομικό επικεφαλής των μέτρων έξω από το κτίριο της Βουλής.

Ο πρώην υπουργός της ψοφοδεξιάς ΝΔ, Β. Κικίλιας ανήρτησε στον λογαριασμό του σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία από το εν λόγω συμβάν, συγκρίνοντάς τη με φωτογραφία του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής, συναγωνιστή Ηλία Κασιδιάρη, κατά τη διάρκεια επεισοδίων που προκάλεσαν αριστεροί στην Κρήτη. Ως απάντηση στο στέλεχος της ΝΔ, αριστεροί προώθησαν παλαιότερη φωτογραφία, η οποία απεικονίζει τον τότε καλαθοσφαιριστή Κικίλια απέναντι στα ΜΑΤ, συγκρίνοντάς τη επίσης, με τη φωτογραφία Κασιδιάρη.

Η απάντηση της Χρυσής Αυγής στους «ευαίσθητους δημοκράτες» της αριστεράς και της ψοφοδεξιάς αποτυπώνεται στην παρακάτω σύνθεση, η οποία και αποδίδει το πραγματικό πνεύμα της «δημοκρατίας» εν έτει 2015 στην Ελλάδα.


xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.