Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΙΔΟΥ ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!

Όπως είναι γνωστό, λυσσασμένα παρακρατικά βρωμόσκυλα, σιτιζόμενα από τα μυστικά κονδύλια αυτού του άθλιου μνημονιακού προτεκτοράτου –π...


Όπως είναι γνωστό, λυσσασμένα παρακρατικά βρωμόσκυλα, σιτιζόμενα από τα μυστικά κονδύλια αυτού του άθλιου μνημονιακού προτεκτοράτου –που πότε λέγεται Σαμαροβενιζελιστάν και πότε Τσιπροκαμμενιστάν, δεν έχει σημασία, όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε- πραγματοποίησαν δολοφονική επίθεση στην συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής στον Βόλο, φυσικά με την συνέργεια της δήθεν «αστυνομίας». Μια δολοφονική επίθεση την οποία καμία ΠΑΛΙΟΛΙΝΑΤΣΑ του ξεφτιλισμένου δήθεν «συνταγματικού τόξου» δεν καταδίκασε, έστω και φραστικά, για τα μάτια του κόσμου… Και πώς να την καταδικάσουν, αφού την επικροτούν ΟΛΟΙ, από την ψοφοδεξιά μέχρι την άκρα αριστερά; Κι όπως συμβαίνει πάντα, οι ηθικοί (τουλάχιστον…) αυτουργοί της είχαν προειδοποιήσει νωρίτερα, ότι θα εξαπολύσουν τα παρακρατικά σκυλιά τους. Ιδού ποιοι είναι:

 “O φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση ούτε στον Βόλο ούτε πουθενά!

Η  ΧΑ πραγματοποιεί εκδήλωση την Κυριακή  σε δημοτικό χώρο που της παραχώρησε ο Δήμος Βόλου.

Θεωρούμε πως η επανεμφάνιση της φασιστικής συμμορίας στον δημόσιο βίο της πόλης μας αποτελεί ανησυχητικό φαινόμενο. Η εγκληματική οργάνωση η οποία  είχε λουφάξει μετά την δολοφονία του Π. Φύσσα και την σύλληψη της ηγεσίας και κάποιων στελεχών της, διεκδικεί και πάλι την παρουσία της στην κοινωνική και πολιτική ζωή της Μαγνησίας.  Μια παρουσία συνυφασμένη  με την προπαγάνδιση ακραίου ρατσιστικού και αντιδημοκρατικού λόγου και  ταυτισμένη με τη βία, τους τραμπουκισμούς και τις επιθέσεις σε βάρος μεταναστών, μαθητών που εμποδίζουν την διείσδυση της στα σχολεία,  μελών αριστερών οργανώσεων και γενικότερα  εναντίον κάθε δημοκρατικού πολίτη που αγωνίζεται ενάντια στη φασιστική απειλή.

Καλούμε κάθε δημοκρατικό πολίτη σε επαγρύπνηση.  Θεωρούμε πως η απόφαση της δημοτικής αρχής του κ. Μπέου να παραχωρήσει δημοτική αίθουσα στην εγκληματική  συμμορία αποτελεί  σημαντικό πολιτικό ολίσθημα και συνέχεια της αντιδημοκρατικής πρακτικής του εν λόγω κυρίου.

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας καλεί όσους τοποθετούνται ενάντια στο ναζισμό να πάρουν μαζικά μέρος την Κυριακή 24 Μαΐου στις 6:30μμ στην πλατεία του Διμηνίου στην  αντιφασιστική συγκέντρωση ξεκαθαρίζοντας ότι ο φασισμός και ο ναζισμός δεν έχουν θέση ούτε στον Βόλο ούτε πουθενά!”.

Αλλά, καιρός φέρνει τα λάχανα, καιρός τα παραπούλια, συριζομούρηδες και λοιποί «τοξότες»…

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.