Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΦΩΤΟ: Ο ΜΠΕΟΣ ΜΕ ΒΟΥΤΙΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΠΩΣ ΤΑ "ΝΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΓΑΣΗΤΙΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ "ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΤΑ ΔΥΣΦΗΜΟΥΝ." ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΒΟΥΤΗΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ...

Όπως λένε από το δήμο πρόκειται για μια συμβολική κίνηση προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την α...




Όπως λένε από το δήμο πρόκειται για μια συμβολική κίνηση προκειμένου να καταδειχθεί η καθαρότητα των νερών του Παγασητικού, μετά την αποκάλυψη των προβλημάτων λειτουργίας του Βιολογικού Καθαρισμού και τα όσα προηγήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Μαζί με τον Αχιλλέα Μπέο στη θάλασσα έπεσε και η πλειοψηφία των εκπροσώπων της Δημοτικής Αρχής θέλοντας έτσι να στείλουν ένα μήνυμα σε όλους όσους τις προηγούμενες ημέρες κατασυκοφάντησαν την ίδια τους την πόλη δημιουργώντας πρόβλημα στους επιχειρηματίες του παραλιακού μετώπου.

Από την πλευρά του ο κ. Μπέος τόνισε: "Το μήνυμα που θέλουμε να στείλουμε σήμερα είναι ότι όσες προσωπικές αντιπαραθέσεις κι αν έχουμε, το καλό της πόλης είναι πάνω απ’ όλα. Σ' αυτές τις στιγμές δεν χρειάζεται δυσφήμιση. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη όπως δείχνουν άλλωστε και οι μετρήσεις. Ο μόνος κίνδυνος για τον Παγασητικό είναι από όλους αυτούς τους βρωμιάρηδες που προσπαθούν να δυσφημίσουν την πόλη. Αυτοί λοιπόν να μείνουν στα βρώμικα σπίτια τους και μακριά από τον Παγασητικό".






ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.