Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ Ο ΛΙΒΑΝΕΖΟΣ: ΤΟΝ ΕΠΙΑΣΑΝ ΣΤΗ ΛΑΡΝΑΚΑ ΜΕ 420 ΚΙΒΩΤΙΑ ΝΙΤΡΙΚΗΣ ΑΜΜΩΝΙΑΣ!!! ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ!!!

Η κυπριακή αστυνομία αναζητά συνεργάτες του Λιβανέζου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε και αποθήκευσε 420 κιβώτια με την αμ...


Η κυπριακή αστυνομία αναζητά συνεργάτες του Λιβανέζου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε και αποθήκευσε 420 κιβώτια με την αμμωνία
Την προφυλάκιση του 26χρονου Λιβανέζου, που συνελήφθη για κατοχή δύο τόνων νιτρικής αμμωνίας, αποφάσισε την Πέμπτη το δικαστήριο Λάρνακας.
Η διαδικασία για έκδοση διατάγματος προφυλάκισης έγινε κεκλεισμένων των θυρών, μετά από αίτημα της αστυνομίας, η οποία επικαλέστηκε λόγους ασφάλειας του κράτους, καθώς θα ακούγονταν πληροφορίες και θα παρουσιάζονταν στοιχεία που δυνατόν η δημοσιοποίηση τους να έθετε θέμα δημοσίου συμφέροντος.
Η κυπριακή αστυνομία αναζητά συνεργάτες του Λιβανέζου αλλά και τον τρόπο με τον οποίο προμηθεύτηκε και αποθήκευσε 420 κιβώτια με 62.000 σάκους που περιείχαν 2 τόνους νιτρικής αμμωνίας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για παρασκευή εκρηκτικών.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.