Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΓΙΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ 1.000 ΤΗΝ ΩΡΑ, ΟΙ ΣΥΝΟΔΟΙ ΚΥΡΙΩΝ ΤΗΣ WALL STREET

Όταν τον είχαν ρωτήσει για τις συνοδούς κυρίων, με τις οποίες έχει κατά καιρούς εμφανιστεί, ο Charlie Sheen είπε πως "δεν τις πληρώνει...

Όταν τον είχαν ρωτήσει για τις συνοδούς κυρίων, με τις οποίες έχει κατά καιρούς εμφανιστεί, ο Charlie Sheen είπε πως "δεν τις πληρώνει για το σεξ αλλά για να ζουν". Όπως και ο διάσημος ηθοποιός, έτσι και πολλά στελέχη της Wall Street επιλέγουν να πληρώνουν για την παροχή σεξ.

Αν ψάχνω για σχέση, τότε δεν καλώ συνοδό, αλλά αν ψάχνω για σεξ τότε δεν τηλεφωνώ σε μία απλή γυναίκα, αναφέρει στέλεχος της Wall Street.

Ποιοι όμως είναι οι λόγοι που οι τραπεζίτες και χρηματιστές της Wall Street επιλέγουν πόρνες; Τέσσερις είναι οι βασικοί λόγοι:

1. Για το επίπεδο του σεξ που προσφέρουν
2. Εχεμύθεια
3. Ευκολία
4. Ακραίο σεξ

"Μπορείς να ζητήσεις πράγματα από αυτές που δεν μπορείς να ζητήσεις από την κοπέλα σου", σημειώνει ο Jay. Πολλοί από τους συναδέλφους μου μπορούν να έχουν σεξ χωρίς να χρειαστεί να πληρώσουν, όμως δεν το κάνουν αφού το να πληρώσουν για το σεξ που θα έχουν το βλέπουν σαν ένα επιχειρηματικό deal.

H "Chelsea" μετακόμισε στο Manhattan πριν από 10 χρόνια. Είναι από τον Καναδά και εργάζεται ως συνοδός κυρίων. "Μετά το σχολείο, αυτό ήθελα να κάνω. Και θα συνεχίσω να το κάνω όσο μπορώ", αναφέρει η ίδια, ενώ όπως λέει χρεώνει 1.000 δολάρια την ώρα για τις υπηρεσίες της, με πολλούς χρηματιστές να πληρώνουν για μία βραδιά μαζί της.

Όταν η Chelsea μετακόμισε στη Νέα Υόρκη η χρηματιστηριακή αγορά ήταν στα πάνω της. "Δούλευα σε ένα πρακτορείο τότε και οι περισσότεροι χρηματιστές πελάτες μου ήταν υπό την επήρεια κοκαΐνης. Το μόνο που τους έκανα ήταν στοματικό", αναφέρει.

Επειδή δεν ήθελε άλλο να δίνει μερίδιο των κερδών της στο πρακτορείο που της έκλεινε τις δουλείες. Η Chelsea αποφάσισε να εργαστεί μόνη της. δουλεύει μόνο 5 φορές την εβδομάδα και βγάζει περί τα 200.000 δολάρια το χρόνο.

Άλλες συνοδοί κυρίων κερδίζουν 400 δολάρια την ώρα.

Κατά την διάρκεια της οικονομικής κρίσης, η Chelsea και οι φίλες της είχαν πτώση των εσόδων της αλλά εδώ και λίγο καιρό έχουν αρχίσει να ανεβαίνουν πάλι.

"Οι δουλειές πάνε καλά", υπογραμμίζει η Chelsea. "Μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι ότι τα μπόνους των τραπεζιτών ήταν πολύ καλά φέτος", σημειώνει, αφού όπως τονίζει πολλοί από τους πελάτες τους της μιλούν για την δουλειά τους.

Πληρώθηκαν των Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο αλλά ήδη τα έφαγαν, αναφέρει.

Οι χρηματιστές είναι οι καλύτεροι και οι χειρότεροι πελάτες, αποκαλύπτει η Chelsie.

Οι φίλες της Chelsea αναφέρουν ότι ένα κομμάτι της δουλειάς τους έχει να κάνει με το σεξ και το άλλο με την θεραπεία, δηλαδή με την συζήτηση που έχουν με τους πελάτες τους.

"Όταν έχω νέους πελάτες, θέλουν να φτάνεις 15 λεπτά νωρίτερα και συνήθως με συνοδεύουν σε πάρτι. Είναι επιθετικοί και κάκιστοι στο κρεβάτι", σημειώνει.

Όπως τονίζει, στους πιο υψηλόβαθμους στη Wall Street προσπαθεί διπλά, για να τους αφήσει καλή εντύπωση και να την καλέσουν πάλι. Οι περισσότεροι από αυτούς, όπως σημειώνει, έχουν ανεπτυγμένο το "εγώ" τους αλλά "αν βγάλουν τα ρούχα είναι σαν τους υπόλοιπους ανθρώπους".

Η "Holly", άλλη μία συνοδός κυρίων από το Βανκούβερ του Καναδά, πετά στη Νέα Υόρκη για να εξυπηρετήσει τους πελάτες της.

Όπως αναφέρει το Νοέμβριο, στα 29 της θα αποσυρθεί, ενώ έχει ήδη αποταμιεύσει 100.000 δολάρια.

Η Holly επίσης χρεώνει 1.000 δολάρια, αλλά για δύο ώρε ενώ ξοδεύει συνεχώς χρήματα για να πετά από πόλη σε πόλη και να προσφέρει τις υπηρεσίες της.

"Την τελευταία φορά που ήρθα για δουλειά στη Νέα Υόρκη, ένας χρηματιστής μου ακύρωσε την τελευταία στιγμή, όμως ήρθε μόνος του την επόμενη και με πλήρωσε κανονικά", αναφέρει.

Όπως φαίνεται οι Wall Street και οι συνοδοί κυρίων έχουν μία σχέση αγάπης-μίσους. Λατρεύουν το γεγονός ότι το τηλέφωνο τους χτυπά συνέχεια αλλά μερικές φορές μισούν αυτόν που είναι στην άλλη άκρη της γραμμής.

Είναι θέμα προσφοράς και ζήτησης, όπως στην χρηματαγορά, αναφέρει ο Turney Duff στο σχόλιό του, ο οποίος έκανε βιβλίο την άνοδο και την πτώση του στη Wall Street.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.