Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ... ΘΑ ΣΚΙΑΧΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΟΦΑΝΤΗ! ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΕΤΑΝΙΔΑ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ 185.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΣΚΙΤΣΟ

Βρετανίδα ξόδεψε 185.000 ευρώ, ώστε να μοιάσει με καρικατούρα του εαυτού της, που αγόρασε σε διακοπές της στην Ίμπιζα. Η 31χρονη κομμ...



Βρετανίδα ξόδεψε 185.000 ευρώ, ώστε να μοιάσει με καρικατούρα του εαυτού της, που αγόρασε σε διακοπές της στην Ίμπιζα.

Η 31χρονη κομμώτρια, Krystina Butel, πριν από λίγο καιρό πέταξε για τι Λος Άντζελες, ώστε να συνεχίσει τις πλαστικές επεμβάσεις, τις οποίες ξεκίνησε στα 17 της και περιλαμβάνουν ενίσχυση στήθους, προσθετική χειλιών, τατουάζ φρυδιών, botox κ.α.

Όλα ξεκίνησαν όταν πριν από 15 και πλέον χρόνια, αγόρασε με 14 ευρώ ένα σκίτσο, καρικατούρα του εαυτού της. Αφού ερωτεύτηκε το σκίτσο, αποφάσισε να κάνει τα πάντα για να γίνει ίδια με αυτό.



"Όταν είδα για πρώτη φορά το σκίτσο, ήμουν για διακοπές στην Ίμπιζα. Μου άρεσε τόσο που ζήλεψα", σημειώνει η ίδια. "Το σκίτσο αυτό είχε ότι ήθελα", αναφέρει, δικαιολογώντας την απόφασή της να ξοδέψει 185.000 ευρώ σε εγχειρίσεις για να γίνει ίδια με την καρικατούρα της.

Τώρα, έχει ταξιδέψει στο Λος Άντζελες, με την χορηγία του βρετανικού τηλεοπτικού σόου, Botched, για να ολοκληρώσει τις πλαστικές της επεμβάσεις.



Ο 41χρονος μνηστήρας της Butel, "λατρεύει" το νέο της look.

Κάθε εγχείριση είναι για μένα σαν ένα χριστουγεννιάτικο δώρο, που αναμένω να πάρω μόλις ξυπνήσω, τονίζει η ίδια που δηλώνει αποφασισμένη να συνεχίσει την μετάλλαξή της σε καρικατούρα του εαυτού της.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.