Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΚΙ Ο ΚΟΥΡΗΣ: ΣΤΗΝ ΣΑΒΒΑΤΙΑΤΙΚΗ «KONTRA NEWS» ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΑΦΙΑ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΓΕΩΡΓΟΙ, ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ ΚΑΙ ΨΑΡΑΔΕΣ!..

Δεν έχει τέλος η παράνοια στο Ψευρορωμέηκο: Ενώ ενάμισυ εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι και στην χώρα βρίσκονται πάνω από 2 εκατομμύ...


Δεν έχει τέλος η παράνοια στο Ψευρορωμέηκο: Ενώ ενάμισυ εκατομμύριο Έλληνες είναι άνεργοι και στην χώρα βρίσκονται πάνω από 2 εκατομμύρια πεινασμένοι και άρρωστοι λαθρομετανάστες, ο τάχα πατριώτης εκδότης Γιώργος Κουρής κάνει σήμερα Σάββατο από την 1η σελίδα της εφημερίδας «Kontra news» μιά απίστευτη πρόταση: Να δώσει το Ελληνικό Κράτος και η Εκκλησία εκτάσεις της ελληνικής γής στους λαθροεισβολείς για να γίνουν γεωργοί και κτηνοτρόφοι!..

 Όπως βλέπετε από την φωτοτυπία που δημοσιεύουμε, το άρθρο του 76χρονου χρεοκοπημένου εκδότη της ιστορικής «Αυριανής» έχει τίτλο... «Να απασχολήσουμε προσωρινά τους μετανάστες σαν αγρότες, κτηνοτρόφους και ψαράδες» και συνεχίζει ως εξής:

«Ο αρχιεπίσκοπος μπορεί να βοηθήσει παραχωρώντας τα κτήματα της Εκκλησίας που τώρα μένουν ακαλλιέργητα. Εμείς οι Έλληνες πρέπει να καταλαβαίνουμε καλλίτερα από κάθε άλλο λαό στον κόσμο την ΑΓΩΝΙΑ και την ΦΡΙΚΗ που ζούν οι μετανάστες που έρχονται καραβάνια ολόκληρα από τις εμπόλεμες περιοχές της Ασίας και της Μ. Ανατολής»!..

ΤΟ ΠΙΑΣΑΤΕ; Είναι αυτό που φωνάζει χρόνια ο «Στόχος»: Με Δούρειο Ίππο τον «Ανθρωπισμό» και τον κακώς εννοούμενο Συριζέϊκο «Χριστιανισμό» πάνε να κάνουν την Ελλάδα χωματερή αναλφάβητων, άρρωστων και κακής ποιότητας λαθρομεταναστών, προκειμένου οι Έλληνες να γίνουν μία ασήμαντη μειονότητα μέσα στην ίδια τους την πατρίδα!..

Θ.Χ. - STOXOS.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.