Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΑΡΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΜΕΡΟΥΝ ΓΕΝΝΗΣΕ ΔΙΔΥΜΑ ΑΓΟΡΑΚΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΚΟ, ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΟΥ ΑΓΑΘΟΝΗΣΙΟΥ. ΤΑ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΗΚΑΝ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΟΥΜΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΗΣ ΣΑΜΟΥ

Το σκληρό πρόσωπο της ζωής γνώρισαν από την πρώτη τους ανάσα τα δίδυμα αγοράκια, που γεννήθηκαν εν πλω και μάλιστα μέσα σε δουλεμπορικό...


Το σκληρό πρόσωπο της ζωής γνώρισαν από την πρώτη τους ανάσα τα δίδυμα αγοράκια, που γεννήθηκαν εν πλω και μάλιστα μέσα σε δουλεμπορικό.
Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα, στη θαλάσσια περιοχή ανοικτά του Αγαθονησίου. Η νεαρή γυναίκα από το Καμερούν αισθάνθηκε τους πόνους της γέννας την ώρα που επέβαινε στο σκάφος που τη μετέφερε στη χώρα μας και κατάφερε να φέρει στη ζωή δυο αγοράκια βάρους 1.820 γραμμαρίων το ένα και 1.800 γραμμαρίων το δεύτερο.

Τα νεογνά και η μητέρα τους μεταφέρθηκαν με Super Puma στο Νοσοκομείο Σάμου στις 5 το πρωί, ενώ σε λίγο αναμένεται να διακομιστούν για νοσηλεία στην Αθήνα. Με το ίδιο ελικόπτερο μεταφέρθηκαν στο νησί και τρεις ακόμη γυναίκες μετανάστριες.

Τα βρέφη έχουν υποθερμία, αλλά δεν εκφράζεται φόβος για τη ζωή τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγος της γυναίκας και πατέρας των παιδιών κρατείται στο Αγαθονήσι με τους υπόλοιπους μετανάστες που επέβαιναν στο δουλεμπορικό.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί με την εισροή μεταναστών στη χώρα μας, είναι ότι από χθες το βράδυ έως σήμερα τα ξημερώματα, διασώθηκαν 73 μετανάστες απο τις λιμενικές αρχές.

Πρόκειται για 34 μετανάστες που εντοπίστηκαν ανοικτά της Κω και άλλοι 39 στο Φαρμακονήσι.

Πηγή: samostimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.