Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΟ ΧΑΣΑΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ!!! ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΗ ΕΒΓΑΛΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ... ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ...

Μπορεί η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να διατρανώνουν συνεχώς την στήριξή τους στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφά...

Μπορεί η κυβέρνηση και ο ίδιος ο πρωθυπουργός να διατρανώνουν συνεχώς την στήριξή τους στο πρόσωπο του υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη, ωστόσο όπως προέκυψε από την σύσκεψη της Κυριακής στο Μέγαρο Μαξίμου, συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του υπουργού Οικονομικών, ωστόσο ο συντονισμός της ανατίθεται στον Ευκλείδη Τσκαλώτο.

Αναλυτικά και σύμφωνα με όσα διαρρέει η κυβέρνηση:

Στη σύσκεψη επιβεβαιώθηκε η στήριξη στον υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη που έχει γίνει στόχος μεθοδευμένων δημοσιευμάτων του διεθνούς Τύπου. Ο υπουργός Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκης κινείται πάντα στο πλαίσιο των συλλογικών αποφάσεων και των επιτελικών οργάνων της κυβέρνησης. Με τον ίδιο ακριβώς τρόπο θα συνεχίσει να εργάζεται για μια βιώσιμη λύση.

Συγκροτείται πολιτική ομάδα διαπραγμάτευσης υπό την ευθύνη του υπουργού Γιάνη Βαρουφάκη, με τον συντονισμό της να ανατίθεται στον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Για την καλύτερη υποστήριξη των τεχνικών κλιμακίων στην Αθήνα αποφασίστηκε η δημιουργία ειδικής ομάδας συντονισμού, υπό τον γγ της Κυβέρνησης Σπύρο Σαγιά.

Στον γγ δημοσιονομικού σχεδιασμού του υπουργείου Οικονομικών, Ν.Θεοχαράκη, ανατέθηκε η συγκρότηση ενός σχεδίου για την ανάπτυξη της Ελληνικής Οικονομίας. Σχέδιο που θα αποτελέσει τη βάση για τη νέα συμφωνία του Ιουνίου.

Τέλος την ευθύνη των τεχνικών κλιμακίων του Brussels Group αναλαμβάνει ο πρόεδρος του ΣΟΕ Γ.Χουλιαράκης.

Πηγή: news.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.