Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΟ: ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΕΡΑΣΟΥΝΤΑ ΚΑΤΑΓΟΤΑΝ Ο ΦΟΙΤΗΤΗΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΟΜΗΡΟ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ/ ΘΑΦΤΗΚΕ ΣΤΟΝ ΚΗΠΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΤΟΥ !!!!!!……

O πληθυσμός του Giresun στο Βορρά της Τουρκίας είναι ελληνικής καταγωγής. Το Giresun δεν είναι παρά το εκτουρκευμένο όνομα της ελληνικ...


O πληθυσμός του Giresun στο Βορρά της Τουρκίας είναι ελληνικής καταγωγής. Το Giresun δεν είναι παρά το εκτουρκευμένο όνομα της ελληνικής Κερασούντας.



Το πρόγραμμα του εκτουρκισμού και του εκσουνιτισμού είχε ως αποτέλεσμα αυτήν τη μετονομασία.Από την ελληνική λοιπόν Κερασούντα καταγόταν ο νεαρός φοιτητής της Νομικής που έπεσε από τις σφαίρες του καθεστώτος Ερτνογάν κατά την ομηρία του εισαγγελέα που χειριζόταν την υπόθεση δολοφονίας του 15χρονου Berkin Elvan.

Η κηδεία του Şafak Yayla νεαρού μέλους του DHKP-C που δολοφονήθηκε θα γινόταν στο χωριό καταγωγής του την Κερασούντα αλλά μια ομάδα λιθοβόλησε το σπίτι των γονιών του την ώρα του πένθους.Ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας νωρίτερα αναπτύχθηκαν και απέτρεψαν τους διαμαρτυρόμενους να φτάσουν ως το σπίτι.



Τελικά οι φανατικοί εκδίωξαν τους γονείς του θανόντος από το κοιμητήριο του χωριού και τους εξανάγκασαν να θάψουν το παιδί τους μέσα στον κήπο τους.( haberler 2/4/15)

Σύμφωνα με το DHA η μητέρα του φοιτητή Aysel παρέλαβε από την Κωνσταντινούπολη την σωρό του γιου της και με ένα minibus την οδήγησε χθες στο χωριό Giresun της περιοχής Karabörk Çanakçı για την ταφή. (milliyet)

Μια ομάδα 20 ατόμων παρεμπόδισαν την ταφή και λιθοβόλησαν το σπίτι της οικογένειας του φοιτητή.

Στο μεταξύ ανεξιχνίαστες παραμένουν οι ακριβείς συνθήκες της δολοφονίας του εισαγγελέα ομήρου κατά την ώρα της εισβολής των ειδικών δυνάμεων.Η Haber Sol ισχυρίζεται ότι η τουρκική αστυνομία σκότωσε τον όμηρο για να μην αποκαλυφθούν τα ονόματα των 3 τούρκων αστυνομικών που ενέχονται στην υπόθεση δολοφονίας του 15χρονου.

Χθες το βράδυ και το σώμα της κοπέλας Elif Sultan Kalsen που σκοτώθηκε στην πύλη της αστυνομικής Διεύθυνσης της Κωνσταντινούπολης έφθασε προς ταφή στο Dersim.
dimpenews.com


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.