Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΕ ΠΡΩΗΝ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΤΑ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΡΩΣΟΥΣ

Μια στρατιωτική φυλακή που χτίστηκε με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. σε χώρο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο στο χωριό Zhdanovka κοντά στο Ντονέ...



Μια στρατιωτική φυλακή που χτίστηκε με συγχρηματοδότηση της Ε.Ε. σε χώρο πρώην ναζιστικό στρατόπεδο στο χωριό Zhdanovka κοντά στο Ντονέτσκ, δημιουργήθηκε για εκείνους που κατηγορούνται από το φιλο-αμερικανικό καθεστώς της Ουκρανίας ως τρομοκράτες .



Σε αυτή τη φυλακή, βρέθηκαν έγγραφα του ουκρανικού στρατού, από τα οποία προκύπτει ότι το έργο κατασκευής χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση.



Επίσημα, τα κτίρια αυτά έχουν χαρακτηριστεί ως «κέντρα κράτησης παράνομων μεταναστών». Αυτά τα στρατόπεδα είναι εγκατεστημένα σε έδαφος των ουκρανικών στρατιωτικών μονάδων.





Η πολιτοφυλακή της Νέας Ρωσίας, πήρε στην κατοχή του δύο από αυτές τις εγκαταστάσεις στο χωριό Zhdanovka, κοντά στο Ντόνετσκ και στην περιοχή της Ανάληψης της περιοχής Νykolayiv.



Συνολικά περίπου 20 τέτοιες φυλακές βρίσκονται στο έδαφος της Ουκρανίας.

Οι ντόπιοι λένε ότι ακριβώς σε αυτό το σημείο υπήρχε ένα στρατόπεδο συγκέντρωσης. Γύρω από αυτά τα κτίρια, υπάρχουν φράχτες ύψους 4 μέτρων με αγκαθωτό σύρμα γύρω από την περίμετρο, με ένα μεγάλο αριθμό κρατητηρίων απομόνωσης, με κάμερες αμερικανικού κάμερες τύπου .



Πρόκειται για φυλακές των ΗΠΑ του ΝΑΤΟ, όπως αυτές που έχουν ήδη κατασκευαστεί στη Ρουμανία, τη Βουλγαρία, τη Λιθουανία και την Πολωνία. Σε αυτές φυλακίζουν τους αιχμαλώτους πολέμου!

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.