Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ.... ΟΧΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ... ΣΥΡΙΖΑ: ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΠΛΟΙΑ Η Ε.Ε. ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΝΙΓΟΝΤΑΙ!

Ανακοίνωση για την τραγωδία με τους 700 νεκρούς επίδοξους λαθρομετανάστες, που συνέβη πλησίον της Λαμπεντούζας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχν...


Ανακοίνωση για την τραγωδία με τους 700 νεκρούς επίδοξους λαθρομετανάστες, που συνέβη πλησίον της Λαμπεντούζας, εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ, ρίχνοντας την ευθύνη του ναυαγίου στην μεταναστευτική πολιτική της Ε.Ε. Ιδού η ανακοίνωση:

«Τη στιγμή που η Βόρεια Αφρική και η Μέση Ανατολή φλέγονται, απαιτείται άμεσα μια αλλαγή της ευρωπαϊκής πολιτικής, στη βάση των αρχών του δικαίου και της ανθρωπιάς. Τα συνεχή ναυάγια πλοιαρίων που μεταφέρουν  πρόσφυγες και μετανάστες συνιστούν ντροπή για τον πολιτισμό μας. Χρειαζόμαστε επειγόντως μια διαφορετική προσέγγιση του μεταναστευτικού, ώστε να σταματήσουν οι πρόσφυγες να αντιμετωπίζονται ως εγκληματίες…».

Πως μεταφράζονται όλα αυτά; Πως για να μην γίνονται ναυάγια με τα σαπιοκάραβα που μεταφέρουν τους λαθρομετανάστες στην Ευρώπη, να βάλει η Ε.Ε. σύγχρονα πλοία (μήπως… κρουαζιερόπλοια;) να μεταφέρουν κατά χιλιάδες τους δυστυχείς αυτούς ανθρώπους στην Ευρώπη! Τέτοια μυαλά κουβαλάνε οι συριζομούρηδες, αλλά από την άλλη παραμένουν «ανθρωπιστές», «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι» στα λόγια και δεν παίρνουν τους κακόμοιρους τους λαθρομετανάστες στις σπιταρόνες τους, για να ζήσουν αξιοπρεπώς!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.