Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΒΙΝΤΕΑΡΑ ΑΠΟ ΒΑΛΤΙΜΟΡΗ! ΜΑΝΑ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥ ΕΝΤΟΠΙΖΕΙ ΤΟ ΓΙΟ ΤΗΣ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΤΑΡΑΧΩΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΕΦΤΥΛΙΖΕΙ, ΜΕ ΜΠΟΥΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ !!

Ντυμένος στα μαύρα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, και φορούσε κουκούλα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, αλλά το μάτι-ανιχνευτής της μητέρ...




Ντυμένος στα μαύρα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, και φορούσε κουκούλα, όπως και τόσοι άλλοι νεαροί, αλλά το μάτι-ανιχνευτής της μητέρας του τον εντόπισε...


Όπως μεταδίδουν τα διεθνή μέσα ενημέρωσης, την ώρα που η Βαλτιμόρη φλέγεται με τις ταραχές και την αναρχία να κυριαρχούν μετά την κηδεία του Φρέντι Γκρέι, η εικονιζόμενη μητέρα αναγνώρισε τον γιο της μεταξύ των νεαρών που συγκρούονταν με την αστυνομία και έσπευσε στο σημείο των ταραχών για να του δώσει ένα μάθημα.

Το μάθημα δεν κράτησε πολύ αλλά ήταν σίγουρα επώδυνο για το νεαρό αγόρι που «τις έφαγε» κανονικά από τη μητέρα του μπροστά σε όλους- και τις αδυσώπητες κάμερες των κινητών τηλεφώνων. Με σπρωξιές, μπουνιές και διάφορα «κοσμητικά» η γυναίκα φαίνεται να «νουθετεί» το παιδί ενώ το πλήθος παρακολουθεί.

«Εύχομαι να υπήρχαν περισσότεροι γονείς εκεί έξω και να είχαν αναλάβει την ευθύνη των παιδιών τους», δήλωσε εκπρόσωπος της αστυνομίας. «Να πάρετε τον έλεγχο των παιδιών σας, αυτή είναι η πόλη μας, ας κάνουμε τη διαφορά», πρόσθεσε.

Εκτός από τον αστυνομικό πάντως, στο ίδιο κλίμα κινούνται και πολλοί σχολιαστές τόσο στα αμερικανικά δίκτυα όσο και στα social media που συγχαίρουν τη γυναίκα και τη συμπεριφορά της. Άλλοι λένε πως πρέπει να ανακηρυχθεί Μητέρα της χρονιάς, άλλοι πως και οι δικές τους μαμάδες το ίδιο θα είχαν κάνει ενώ κάποιος άλλος αστειεύεται: «Να είστε σίγουροι πως οι γονείς σας είναι οκ πριν συμμετάσχετε σε ταραχές».

Δείτε τις φωτογραφίες και το βίντεο

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.