Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΡΕ ΠΡΕΖΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ: Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ... ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ!!! ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!!!

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ... ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΕΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ...

ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΡΟΞΥΣΜΟ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ... ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΤΑ... ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΡΕΣΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΠΡΕΖΑ TV ΒΓΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ ΕΠΕΙΔΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΤΩΝ ΜΑΡΤΥΡΩΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ, ΙΣΧΥΡΙΖΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΠΟΙΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!! Ο ΑΣΧΕΤΟΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΑ!!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΠΡΕΖΑΣ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΕΖΑ:

"Για πρωτη φορα στα χρονικα,site εφημεριδας,δημοσιευει την πληρη λιστα ονοματων,μαρτυρων κατηγοριας εγκληματικης οργανωσης,που στη προκειμενη περιπτωση αφορουν την οργανωση των νεοναζι της Χρυσης Αυγης!
Το Πρωτο Θεμα,εξυπηρετωντας για ακομη μια φορα,το βρώμικο ρολο του στους καιρους, αφου ηταν το πρωτο μεσω ενημερωσης που εδραιωσε τη Χρυση Αυγη ως "μεγαλη εναλλακτικη λαϊκη ακροδεξια δυναμη",παρουσιαζοντας τους "καλους φασιστες που συνοδευαν τις γιαγιαδες στα ΑΤΜ" και διοργανωναν δηθεν ανθρωπιστικα συσσίτια μονο για Ελληνες, ξεπλένοντας με αυτο το τροπο το αιμα των δολοφονων της οργανωσης...τωρα προσπαθει να βουλωσει τα στοματα των μαρτυρων κατηγοριας της Χρυσης Αυγης,δημοσιευοντας ολα τα ονοματα με σκοπο να τους στοχοποιησει και να τους εκφοβησει ωστε να μην μιλησουν,διοτι πλεον ξερουν ολοι τα ονοματα τους...
Για οποιαδηποτε επιθεση δεχτουν οι μαρτυρες κατηγοριας της Χρυσης Αυγης απο εδω και περα,ποινικα συνυπευθυνο θα πρεπει να ειναι το Πρωτο Θεμα,ο αριχσυντακτης του site και φυσικα οι ιδιοκτήτες του.
Τελος καλουμε τις εισαγγελικες αρχες να παρουν αμεσα θεση για το θεμα.

ΠΡΕΖΑ TV
20-4-2015"

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.