Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΣΠΟΤΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ: ΖΗΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ... Ο ΙΔΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΥΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΡΑΜΕΙ!!! ΚΑΝΕΝΑ ΜΙΣΘΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΟΜΙΑ ΕΔΩΣΕΣ Ή ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ;;;

Την απόφασή του να συμπράξει και να βοηθήσει τους πρόσφυγες που κατέφθασαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική, δείχνει ο Μητροπολίτης Καλ...


Την απόφασή του να συμπράξει και να βοηθήσει τους πρόσφυγες που κατέφθασαν τις τελευταίες μέρες στην Αττική, δείχνει ο Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ.κ Αμβρόσιος, ο οποίος συγκάλεσε σύσκεψη τοπικών φορέων και επιχειρηματιών στο Επισκοπείο του Αιγίου.

Ο κ. Αμβρόσιος ζήτησε από όλους να βοηθήσουν στη συγκέντρωση χρημάτων και υλικών ακόμα και φαγώσιμων, προκειμένου να ενισχυθούν οι ανήμποροι αλλοδαποί και όπως είπε μάλιστα και ο ίδιος θα δώσει δύο μισθούς του για τους μετανάστες.

Στην κατεύθυνση αυτή, όπως θ’ανακοινώσει αύριο στην Πανηγυρική Θεία Λειτουργία για τον εορτασμό της Πολιούχου της Αιγιάλειας Παναγίας Τρυπητής, πέραν της εκστρατείας για τους μετανάστες, ο ίδιος θα δώσει το μισθό του επί δύο μήνες ,ως Μητροπολίτης, δηλαδή περί τις 3.000 ευρώ.

fimes.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.