Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΝΕΟΛΕΡΑ ΣΥΡΙΖΑ: ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΜΑΣ

Ως γνωστόν, εχθές η γνωστή περιφερόμενη συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που πλέον δρα εντελώς ασύδοτα, κατέλαβε και την Πρυτανεία. Για...


Ως γνωστόν, εχθές η γνωστή περιφερόμενη συμμορία των αναρχοκομμουνιστών που πλέον δρα εντελώς ασύδοτα, κατέλαβε και την Πρυτανεία. Για να μην έχουμε καμιά αμφιβολία ότι πρόκειται περί κοινών παρακρατικών στοιχείων, που σκοπό έχουν την κατατρομοκράτηση της κοινωνίας ενόψει της συνεχιζόμενης και εντεινόμενης μνημονιακής δυστυχίας, σας παραθέτουμε τη σχετική ανακοίνωση της νεολέρας του ΣΥΡΙΖΑ: 

«Τασσόμαστε υπέρ των μαζικών δράσεων και διεκδικήσεων που απορρέουν από τις συλλογικές διαδικασίες των φοιτητικών συλλόγων. Παρ’ όλη τη διαφωνία μας με τον τρόπο που η συγκεκριμένη δράση αποφασίστηκε και υλοποιήθηκε, θεωρούμε – πρώτα και κύρια – απαράδεκτη οποιαδήποτε απόπειρα επέμβασης των ΜΑΤ με στόχο την εκκένωση της Πρυτανείας, με βάση τη διορία μιας ώρας που φέρεται να έχει δώσει ο Εισαγγελέας. Καλούμε την κυβέρνηση να μην επιτρέψει οποιαδήποτε τέτοια επέμβαση. Οι δυνάμεις καταστολής δεν έχουν καμία θέση στο Πανεπιστήμιο. Το φοιτητικό κίνημα και συνολικά η πανεπιστημιακή κοινότητα πρέπει να υπερασπιστούν το άσυλο και να κρατήσουν με τη μαζική τους παρουσία τις αστυνομικές δυνάμεις έξω απ’ αυτό».

Παρακράτος δε λες τίποτα!

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.