Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΟΙ… ΛΑΦΑΖΑΝΙΣΤΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΡΕΛΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΡΩΣΣΙΚΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗ ΓΙΑ ΤΑ 5 ΔΙΣ!

Γράφει ο Αντίοχος Ενώ ο εκπρόσωπος του προέδρου Πούτιν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμιά ελληνο-ρωσσική συμφωνία για προκαταβολή 5 ...


Γράφει ο Αντίοχος

Ενώ ο εκπρόσωπος του προέδρου Πούτιν ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει καμιά ελληνο-ρωσσική συμφωνία για προκαταβολή 5 δις. ευρώ στην Ελλάδα για τον Tourkish Stream, οι… «αντιιμπεριαλιστές» Λαφαζανίστας (κατά το «Σαντινίστας»…), που διέδωσαν την ψευδή φήμη, κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν! Έτσι, στην ιστοσελίδα τους (με το συμβολικό όνομα “Iskra”, που σημαίνει στα ρωσσικά «Σπίθα» – ήταν η πρώτη εφημερίδα που εξέδωσε ο εγγονός του Ισραήλ Μπλανκ, Λένιν…), συνεχίζουν να… θριαμβολογούν για τη… μεγάλη επιτυχία του αρχηγού τους και μετά την διάψευση από το Κρεμλίνο! Ιδού τα ρεζιλίκια τους:

«Σοκ και δέος» στους «θεσμούς» από τον αγωγό ρευστότητας του Ρωσικού φυσικού αερίου

Νέα δεδομένα βαρύνουσας σημασίας για την πορεία των διαπραγματεύσεων με τους «θεσμούς», αλλά και τη γενικότερη πορεία της χώρας μας, εισάγει το ενδεχόμενο συμφωνίας Ελλάδας – Ρωσίας για τον αγωγό φυσικού αερίου με τα πολύ μεγάλα οικονομικά οφέλη που αυτή θα έχει για την ελληνική πλευρά. Η ορατή πλέον προοπτική για άμεση εξασφάλιση ρευστότητας στη χώρα μας ύψους μέχρι 5 δις. ευρώ, αλλά και η αναβάθμιση του ευρύτερου γεωπολιτικού ρόλου της Ελλάδας προβάλλουν ως απολύτως ρεαλιστική μια εναλλακτική πορεία του τόπου, μακριά από εκβιασμούς, πιέσεις και ψευτοδιλήμματα των δανειστών του τύπου «υποταγή στα μνημόνια ή χρεοκοπία». Μια τέτοια προοπτική έχει προκαλέσει σοκ και δέος στους δανειστές, καθώς αλλάζει τα δεδομένα των διαπραγματεύσεων και ακυρώνει την τακτική του πολέμου ρευστότητας που είχαν κηρύξει σε βάρος της χώρας, προκειμένου να υποχωρήσει η κυβέρνηση και να υποχρεωθεί σε μια συμφωνία «στα μέτρα τους» με αντιλαϊκές μεταρρυθμίσεις (μειώσεις μισθών και συντάξεων, απελευθέρωση ομαδικών απολύσεων, αύξηση φορολογίας και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας)…».

(ΥΓ): Στο ίδιο μήκος κύματος με τους ακροαριστερούς Λαφαζανίστας και τα… εθνικόφρονα παπαγαλάκια, που επιμένουν να πουλάνε… τρέλα, ακόμα και μετά την επίσημη διάψευση των παραμυθιών τους, από τα πλέον υπεύθυνα χείλη:

«Άμεση ρευστότητα από Ρωσία μέσω του αγωγού φ.α.: «Δεν πρόκειται για βοήθεια αλλά για συνεργασία» λέει η Μόσχα και επιβεβαιώνει τα 5 δισ…».

http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.