Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΒΡΕΘΗΚΕ ΔΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ 18ΟΥ ΑΙΩΝΑ, ΔΕΡΜΑΤΙΝΟΣ, ΜΕΓΑΛΟΣ, ΣΕ ΑΨΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΑΠΟΧΩΡΗΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ. ΤΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ... ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΧΡΗΣΗΣ!

«Καλοδιατηρημένος, δερμάτινος και... μεγάλος δονητής» που χρονολογείται στα τέλη του δεύτερου μισού του 1.700ανακαλύφθηκε από αρχαιολόγ...



«Καλοδιατηρημένος, δερμάτινος και... μεγάλος δονητής» που χρονολογείται στα τέλη του δεύτερου μισού του 1.700ανακαλύφθηκε από αρχαιολόγους στην Πολωνία σκάβοντας σε αποχωρητήρια του 18ου αιώνα.

Η απίστευτη ανακάλυψη έγινε επειδή, όπως εικάζουν οι αρχαιολόγοι, το «εργαλείο» έπεσε μέσα στην τουαλέτα εν ώρα χρήσης. Για περισσότερες πληροφορίες, έχει μήκος 20,7 εκατοστά και θεωρείται το μεγαλύτερο ... όργανο για ανάλογη χρήση του 18ου αιώνα.

Η περιφερειακή διεύθυνση αρχαιοτήτων του Gdansk έδωσε στη δημοσιότητα δύο φωτογραφίες της μοναδικής αυτής ανακάλυψης από την περιοχή Podwalτu. Εκπρόσωπος της διεύθυνσης αρχαιοτήτων δήλωσε για το εύρημα: «Είναι μεγάλο, παχύ, φτιαγμένο από δέρμα, γεμάτο με τρίχες και έχει μια ξύλινη άκρη. Διατηρήθηκε σε άριστη κατάσταση. Χρονολογείται στο δεύτερο μισό του 18ου αιώνα»

.


ΤΟC

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.