Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ STARBUCKS ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΜΟ ΤΩΝ ΓΚΕΪ!!! ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥΣ!!!

Να... πουλήσουν τις μετοχές τους στην εταιρεία όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν μεγαλύτερο ποσοστό από το 38% των κερδών της που επ...

Να... πουλήσουν τις μετοχές τους στην εταιρεία όσοι νομίζουν ότι μπορούν να κερδίσουν μεγαλύτερο ποσοστό από το 38% των κερδών της που επέστρεψε πέρυσι ή δεν συμμερίζονται την ανάγκη να στηρίξουν το γάμο των ομόφυλων ατόμων κάλεσε τους μετόχους της Starbucks ο CEO της.

Ειδικά για το δεύτερο ζήτημα, η εταιρεία εξέδωσε και γραπτή ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει ότι στηρίζει τις προσπάθειες να θεσμοθετηθεί ο γάμος μεταξύ των ατόμων του ιδίου φύλου, καθώς θεωρεί ότι πρέπει να αγκαλιάσει τη διαφορετικότητα και να επιδείξει σεβασμό και αξιοπρέπεια τόσο στο εργασιακό περιβάλλον που προσφέρει όσο και στην ίδια την κοινωνία.

Η εξέλιξη αυτή, ωστόσο, έχει συναντήσει την οργή των συντηρητικών και θρησκόληπτων Αμερικανών, οι οποίοι διοργανώνουν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας κατά των Starbucks και προτείνουν μποϊκοτάζ στα προϊόντα της.

http://www.emea.gr

1 σχόλιο

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.