Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

FE...ΜΑΝΑ ΜΟΥ!! BINTEO: ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΑΝ ΟΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΕΣ ΓΕΛΑΔΕΣ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ! ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΗΚΑΝ ΞΩΒΥΖΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΤΩΝ ΓΥΜΝΟΣΤΗΘΩΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΩΝ ΣΤΟ FACEBOOK

Οι ακτιβίστριες αντιδρούν στην λογοκρισία των γυμνόστηθων φωτογραφιών στο Facebook Λίγες ημέρες μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους σ...


Οι ακτιβίστριες αντιδρούν στην λογοκρισία των γυμνόστηθων φωτογραφιών στο Facebook

Λίγες ημέρες μετά τη γυμνόστηθη διαμαρτυρία τους στην Ισπανία λίγη ώρα πριν την προγραμματισμένη ομιλία του πρωθυπουργού της χώρας, Μαριάνο Ραχόι, όπου αντιδρούσαν για το νόμο που περιορίζει τις διαδηλώσεις, οι ακτιβίστριες Femen «ξαναχτυπούν».








Αυτή τη φορά οι γυμνόστηθες φεμινίστριες «τα βάζουν» με τον Mr. Facebook, Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο οποίος πραγματοποίησε ομιλία στο Mobile World Congress της Βαρκελώνης.
Με σύνθημά τους «Ζούκερμπεργκ μακριά από τις θηλές μου», οι νεαρές γυναίκες που εμφανίστηκαν με ακάλυπτο το πάνω μέρος του σώματός τους αντιδρούν στην λογοκρισία του Facebook σχετικά με τις γυμνόστηθες φωτογραφίες.



«Λογοκριμένες εξαιτίας φεμινισμού», «Ο σεξισμός του Facebook είναι ένας από τους όρους και τους κανονισμούς», ήταν μερικά από τα συνθήματα των φεμινιστριών, οι οποίες έφεραν ανάλογα σχόλια πάνω στο γυμνό κορμί τους.



Αφορμή στάθηκε η απόφαση των υπευθύνων του δημοφιλούς τόπου κοινωνικής δικτύωσης να μην επιτρέψει την δημοσίευση των γυμνών εικόνων τους από την πρόσφατη διαμαρτυρία τους κατά του Ραχόι.



Οι γυναίκες λίγη ώρα αργότερα απομακρύνθηκαν από το σημείο, χωρίς την εμπλοκή αστυνομικών δυνάμεων, σύμφωνα με την εφημερίδα La Vanguardia.




ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ

1 σχόλιο

  1. Γαμήστε τις κάποιος γιατί σε λίγο από τη μαλακία που τις δέρνει θα καταλήξουν να πάρουν τα ...βουνά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.