Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΤΟ ΥΠΕΡ-ΠΟΛΥΤΕΛΕΣ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΠΟΥ ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΙΑΤΑ ΤΟΥ... ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΟΥΝ!

O τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan δεν διέψευσε τον χαρακτηρισμό του «νέου σουλτάνου» που του αποδίδεται.Στη χλιδή του νέου του πο...



O τούρκος πρόεδρος Recep Tayyip Erdogan δεν διέψευσε τον χαρακτηρισμό του «νέου σουλτάνου» που του αποδίδεται.Στη χλιδή του νέου του πολυέξοδου παλατιού ο προσωπικός του γιατρός ανέφερε στον τύπο στις 3 Μαρτίου ότι θα προστεθεί η εγκατάσταση ενός εργαστηρίου με σκοπό να προστατέψει τον Ερντογάν από κάθε απειλή επικείμενου δηλητηριασμού.

«Οι επιθέσεις δεν γίνονται έκτοτε μέσω των όπλων αλλά από τις τροφές » τόνισε ο Cevdet Erdöl ένας γιατρός εξειδικευμένος που παράλληλα είναι και βουλευτής του Κόμματος της Δικαιοσύνης και της Ανάπτυξης (AKP από το ισλαμιστικό κίνημα). Έτσι ένα «εργαστήριο θα εγκατασταθεί στο παλάτι » προκειμένου να προβλεφθεί κάθε επίθεση τοξική,χημική,βιολογική ή ραδιενεργή που θα μπορούσε να στοχεύσει τον 61χρονο μετριοπαθή ισλαμιστή πρόεδρο μέσω τροφίμων και ποτών.Ο γιατρός υπογράμμισε ότι μέχρι στιγμής καμιά επίθεση αυτού του είδους δεν ανιχνεύθηκε στο υπερπολυτελές συγκρότημα που βρίσκεται στις παρυφές της Άγκυρας όπου «όπου ένα ιατρικό team εφημερεύει 24 ώρες το εικοσιτετράωρο».

Ο ισλαμιστής συντηριτικός τούρκος πρόεδρος που ηγήθηκε της κυβέρνησης από το 2003 ως το 2014 πριν την εκλογή του στο ύπατο αξίωμα έχει γίνει αντικέιμενο κριτικής για τις ριζοσπαστικές και αυταρχικές θέσεις του όσο και για την «τρέλα της μεγαλομανίας του «.Το νέο γιγαντιαίο παλάτι διαθέτει περισσότερα από 1000 δωμάτια και είναι διακοσμημένο σε μεικτό τεχνοτροπικό στιλ σελτζούκων και οθωμανών βρίσκεται στο επίκεντρο μιας διαμάχης για τη ζωή που διάγει ο πρώτος πολίτης της Τουρκίας.( francetvinfo 3/3/15) Στοίχισε 350 εκατομύρια δολάρια.

Τον πολυδαίδαλο Λαβύρινθο κατοίκησε ένα τέρας.Τρεφόταν με ανθρώπινο αίμα. Η Αθήνα κατέβαλε φόρο αίματος τα παιδιά της……η Συρία προσφέρει αφειδώς σήμερα τα νιάτα της ……..Σύμφωνα με τον Δρ. Γκάρεθ Όουενς η έννοια «Λαβύρινθος» προέρχεται ετυμολογικά από το «Λάβρυς» και σημαίνει «διπλός πέλεκυς»…….

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.