Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΙ ΠΟΙΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ! Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ! ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ;

Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας. Αμάν πια ρε Γιάν(ν)η! Μη μας αναλύεις άλλο τι θα κάνεις στο υπουργείο σου! Πήγαινε εκεί, κλειδώσου μέσα και ...


Γράφει ο Θοδωρής Τσέλας.

Αμάν πια ρε Γιάν(ν)η! Μη μας αναλύεις άλλο τι θα κάνεις στο υπουργείο σου! Πήγαινε εκεί, κλειδώσου μέσα και κάνε ότι είναι να κάνεις να τελειώνουμε…
Άλλη μια συνέντευξη έδωσε χθες, αν δεν κάνουμε λάθος είναι η 1478η συνέντευξη «V» for Varoufakis σε έναν μήνα.

Αυτή τη φορά η συνέντευξη του ήταν στο enikos και στον Ν. Χατζηνικολάου.

Τι προέκυψε ανάμεσα στα άλλα; Πως ο Βαρουφάκης ΔΕΝ ενημερώνεται, δεν έχει ιδέα καν για το τι συμβαίνει στην Ελλάδα και στα της Οικονομίας.
Παράδειγμα, που αν αληθεύει, θα πρέπει να καθίσει να αναρωτηθεί ο ίδιος τι και πως.
Ο Βαρουφάκης (ο πλέον αρμόδιος υπουργός, αφού κύριος μέτοχος της ΔΕΗ ειναι το Υπουργειο οικονομικών, και το ΔΣ υπαγεται στον υπουργό ! Αδιανόητο να μην γνωρίζει….ή να το παίζει ότι δεν γνωρίζει) ρωτήθηκε αν χρειαζόταν τώρα να γίνουν οι αυξήσεις στους εργαζόμενους της ΔΕΗ! Αρνήθηκε πως το γνωρίζει, ενώ βοούσε όλη μέρα το διαδίκτυο και τα δελτία ειδήσεων, είπε πως δεν έχει ιδέα για την αύξηση και τις παροχές που δόθηκαν στους εργαζόμενους της ΔΕΗ! Και ποιος τον ρώτησε γιαυτό; Μια δημοσιογράφος από το ραδιόφωνο «στο κόκκινο»… Αυτό είναι που λέμε πως ΔΕΝ ξέρει η Αριστερά τι ποιεί η Αριστερά!

Και για να έχουμε εικόνα.

Με δεδομένο, ότι σύμφωνα με τον ισολογισμό του 9μήνου, το μισθοδοτούμενο προσωπικό της Επιχείρησης ανερχόταν σε 18.766 άτομα (μόνον οι μόνιμοι), η εταιρεία θα χορηγεί καθημερινά κουπόνια ύψους έως 6 ευρώ με συνολικό κόστος που φτάνει τις 112.000 ευρώ την ημέρα ή αλλιώς τα 2,8 εκατ. ευρώ το μήνα ή 33,7 εκατ. ευρώ το χρόνο. ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΞΤΡΑ ΚΟΣΤΟΣ Ο ΣΙΟΡ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ;


Τι άλλο προέκυψε απο την χθεσινή συνέντευξη; Πως ο ΕΝΦΙΑ μένει ως έχει ΜΕΧΡΙ να αλλάξει ο νόμος… 3-4-5 μήνες ακόμη… και βλέπουμε! Πρώτη φορά Αριστερός ΕΝΦΙΑ! Πληρώστε, είναι πατριωτικό καθήκον….




Τα τσίμπησαν αυτά στην «Αυγή» και ο Θανάσης Καρτερός λέει σήμερα για τον Βαρουφάκη: «Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου»

«Δεν υπάρχει μέρα να μην ανοίξεις ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον υπολογιστή και να μη βρεις μπροστά σου το πρόσωπό του».

Αυτό τονίζει για τον υπουργό Οικονομικών ο αρθρογράφος της «Αυγής» Θανάσης Καρτερός. Και συνεχίζει: «Να μη σκοντάψεις σε μια συνέντευξή του. Να μη σκαλώσεις σε έναν τίτλο που αναφέρεται σ’ αυτόν».

Προφανώς η επιλογή των λέξεων από τον Θανάση Καρτερό δεν είναι τυχαία, καθώς στην επόμενη παράγραφο του άρθρου του σπεύδει να προειδοποιήσει τον υπουργό Οικονομικών ότι «θα ξοδέψει όλα τα κέρδη που αποκόμισε για λογαριασμό του και για λογαριασμό μας αν εξακολουθήσει να μιλάει τόσο πολύ».

«Διότι κανένας, ούτε ο χαρισματικός αυτός υπουργός, δεν μπορεί να γλιτώσει τη φθορά από την τοξική υπερπροβολή» είναι η αμέσως επόμενη χαρακτηριστική αποστροφή.

Ο Θανάσης Καρτερός μεταφράζει και τη ρήση του πρωθυπουργού για λιγότερα συνθήματα και πιο πολλή δουλειά.

«Για αυτόν θα μπορούσε να μεταφραστεί σε λιγότερες διαλέξεις και περισσότερη οικονομία», σημειώνει.

Ή, για όσους δεν κατάλαβαν:

«Γιάνη μας, μην απλώνεις άλλο το μαντίλι σου. Διότι η οικονομία δεν σημαίνει μόνο την επιστήμη της διαχείρισης των του οίκου μας. Σημαίνει και τη φειδώ. Την αποφυγή του περιττού. Τα λίγα λόγια με πολύ βάρος».



Υ.Γ. Σε μια συνέντευξη ο Νταϊσελμπλουμ είπε πως τον παρέκαμψε και πήρε απ ευθείας τηλέφωνο τον Τσίπρα για να συνεννοηθεί. Ο οποίος Τσίπρας έχει εξαφανιστεί από τις διαπραγματεύσεις, αφήνοντας τον Βαρουφάκη σε ένα απίστευτο one man show, (που λένε και στο χωριό).


Πριν λίγες μέρες ο Δραγασάκης κράτησε αποστάσεις από τον Βαρουφάκη στο θέμα αύξησης του ΦΠΑ, ο Λαπαβίτσας τον κατηγορεί ευθέως για υπαναχώρηση από τι αρχικές θέσεις του Σύριζα στην διαπραγμάτευση και σήμερα τον κράζει και η Αυγή!


Πολύ φοβάμαι πως είναι λίγα τα ψωμιά του Βαρουφάκη στην Κυβέρνηση.


Εξάλλου, υπουργός οικονομικών είναι… Δεν είναι μέλος του Σύριζα…

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.