Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΕΔΩ ΔΕΙΤΕ ΧΑΛΙΑ: ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ Κ@ΛΟ ΚΑΙ ΤΟ ΔΩΔΕΚΑΠΟΝΤΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;;;

Yπήρχαν και σε αυτήν την παρέλαση μαθήτριες οι οποίες φόρεσαν αρκετά στενά ρούχα με κοντές φούστες και πολύ υψηλά τακούνια, που τις έκανα...

Yπήρχαν και σε αυτήν την παρέλαση μαθήτριες οι οποίες φόρεσαν αρκετά στενά ρούχα με κοντές φούστες και πολύ υψηλά τακούνια, που τις έκαναν να ξεχωρίζουν όπως η κοπέλα που βλέπουμε στην φωτογραφία. Και εντάξει του κοριτσιού δεν του κόβει και ντύθηκε για την παρέλαση όπως πηγαίνει με τις φίλες της για ποτό... Η μάνα και ο πατέρας της δεν την είδαν να της πουν "που πας έτσι κορίτσι μου;"!!! 


12 σχόλια

  1. Στοχε, κράτα επίπεδο και μην δείχνεις το πρόσωπο της κοπελιάς. Θα μπορούσε να είναι ηκκόρη του γείτονα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι περισσότερες μάνες ξέρουμε πως "σπρώχνουν" τις κόρες. Οι πατεράδες είναι μαμούχαλοι που τρέχουν πίσω από το μ@υνί της γυναίκας τους, όταν ανέχονται τις κόρες τους να εμφανίζονται σαν......αντε να μη το πώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλά το "κορίτσι" μόνο κορίτσι δεν είναι! Ηδη μεστωμένη γυναίκα..μαθήτρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Re paidia pou fenete to mouni ths kai to kolo ths dn blepw tpt egw :/ blepw mono thn fousta pou fainontai auta stoxe?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θεωρώ ότι είναι προσβολή για το αίμα των ηρώων μας που χύθηκε.Ο καθείς και η καθεμιά είναι ελεύθερος(η) να κάνει οτιδήποτε στη ιδιωτική του ζωή.Η παρέλαση όμως είναι ιερός θεσμός και έχω την αίσθηση ότι τα σχολειά και οι δάσκαλοι-καθηγητές,το αρμόδιο υπουργείο και ιδιαίτα τα η οικογένεια πρέπει να δραστηριοποιηθούν πάνω σ'αυτό το απαράδεκτο ρεζιλίκι.Δεν τίθεται θέμα πουριτανισμού ή "οπισθοδρόμησης"όπως κάποιοι διατείνονται,αλλά ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΤΩΝ ΘΥΣΙΩΝ ΑΝΩΤΕΡΩΝ ΚΑΙ ΦΩΤΑΥΓΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ,τών Ηρώων μας.Δεν δύνανται μισή-μία ώρα,που διαρκεί η διαδικασία αυτή να ενδυθούν σεμνά και αξιοπρεπώς,όπως αρμόζει στην περίσταση.Οι παρελάσεις δεν είναι πασαρέλα.Αιδώς!!!....,αμαυρώνεται η μνήμη των πεσόντων ηρώων μας.Επί τέλους σ'αυτόν τον τόπο πρέπει να μάθουμε να διατηρούμε και να διαφυλάττουμε το σεβασμό μας απέναντι σε αξίες και ιδανικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ(ΚΟΥΛΟΥΡΑ) ΤΗΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ ΤΟΥ ΦΡΑΠΠΕ ΤΟΥ ΚΛΑΜΠ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΟΤΙΒΙ

    Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΣΕ ΜΙΑ ΦΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. που πας έτσι μαρή μαγδάλουυυυυ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε πως δν σας ρωτησε τι θα φορεσει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1ον για καποιον που λεει οτι μπορει να ειναι κορη καποιου γειτονα . Καλυτερα να τον νοιαξει πως ντυνετε η κορη του πρωτα και μετα ολα τα αλλα. Και 2ον μπορει να μην ειναι κ ελληνιδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. αυτοι μας ντροπιαζει ρε η που κανουν παρελαση αλβανοι μαυροι και σηκονουν και τη σημαια!για σηνελθετε λιγο αυτο ειναι το λιγοτερο αλλα μας ξεφτηληζουν!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δεν φταιει η κοπελα ρε παιδια. Αλλα πραγματα ειναι που μας καινε σοβαροτερα αυτη την στιγμη. Οσο για την εμφανιση της και ολες τις κατα καιρους παρομοιες εμφανισεις το εκπαιδευτικο συστημα δειχνει οτι ειναι μπαχαλο. Αν υπηρχε μια πανελλαδικη ανακοινωση, εγκυκλιος, ενδυματολογικος κωδικας που να λεει την ημερα εκεινη πρεπει να εισαι μεχρι εκει ντυμενη και οχι γδυμενη τοτε ισως να μην ειχαμε αυτα τα φαινομενα. Εδω εχουν ομως ισοπεδωθει τα παντα αφου πρωτοι αυτοι που υποτιθεται πρεπει να δεινουν το παραδειγμα βγαινουν σαν λετσοι. Τι μπορεις τοτε να περιμενεις απο την νεολαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.