Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ: ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΦΥΛΑΚΗ ΣΤΟΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΗ ΝΙΚΗΤΑ ΣΙΩΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΑΜΥΝΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΑΝΤΑΡΣΥΑ!..

Τον Οκτώβριο του 2012 ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής ενεπλάκη σε καβγά με μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικ...


Τον Οκτώβριο του 2012 ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής ενεπλάκη σε καβγά με μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ

Σε ποινή φυλάκισης 12 μηνών καταδικάστηκαν δύο μέλη της Χρυσής Αυγής για ξυλοδαρμό υποστηρικτή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ.

Οι δύο κατηγορούμενοι -μεταξύ αυτών ο πρώην βουλευτής Σερρών Νικήτας Σιώης- κάθισαν στο εδώλιο του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Σερρών, το οποίο τους έκρινε ένοχους για επικίνδυνη σωματική βλάβη, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το επεισόδιο συνέβη τον Οκτώβριο του 2012, όταν ομάδα υποστηρικτών της Χρυσής Αυγής, της οποίας φέρεται ότι ηγείτο ο πρώην βουλευτής, ενεπλάκη σε καβγά με μέλος της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, με συνέπεια ο τελευταίος να καταλήξει στο νοσοκομείο.

Το δικαστήριο ανέστειλε την ποινή για τρία χρόνια και έδωσε αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση.

2 σχόλια

  1. K. Νικήτας Σιώης, ... "οπλοφορία και οπλοχρησία" Αυτά δεν δικαιολογούνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δε μπορείς να διώκεις μόνο τη Χρυσή Αυγή και να αφήνεις τις άλλες παρατάξεις να εγκληματούν. Ο Πουλικογιάννης του ΚΚΕ δεν έχει λογοδοτήσει πουθενά για τις επιθέσεις του, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τη μαρφίνακόμα τίποτα. Μη προβληματιστούμε αν η Χρυσή Αυγή στις επόμενες εκλογές βγεί πρώτο κόμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.