Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...!!! ΑΠΛΥΤΟΙ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟ ΜΠΛΟΓΚ ΠΟΥ ΣΚΥΛΕΥΣΕ ΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗ....!! ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "ΣΤΟΧΟΣ"

Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κ...


Η Εφημερίδα των Ελληνόψυχων πρέπει να βρίσκεται στα περίπτερα και τα ψιλικατζίδικα ΟΛΗΣ της εως τώρα απελευθερωμένης Ελλάδος (και της Κύπρου συμπεριλαμβανομένης) και το Σαββατοκύριακο. (και για όλη την εβδομάδα) Δεν πρέπει να υπάρχει ούτε ένα σημείο διάθεσης τύπου, και στο πιό απομακρυσμένο χωριό που να μην έχει τον "ΣΤΟΧΟ".

Στην Κύπρο η διάθεση γίνεται από ΟΛΑ τα σημεία διάθεσης Ελλαδικού τύπου. Η ανάρτηση της εφημερίδας ΣΑΣ είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ και σε εμφανές σημείο τουλάχιστον κατά την πρώτη ημέρα της κυκλοφορίας της. Αν δεν βρείτε τον "ΣΤΟΧΟ" ενημερώστε μας στο stoxos@gmail.com



ΞΥΠΝΑΤΕ: ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΘΝΟΣΗΜΟ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΩΝ ΑΜΑΞΑΔΩΝ! ΚΑΙ “ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΔΥΤΙΚΗ ΘΡΑΚΗ” ΣΤΗΝ ΕΠΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΕΧΟΥΝ ΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΙΝΗΘΟΥΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΟΙ ΑΡΧΕΣ... Η ΨΕΥΤΟΝΕΟΛΑΙΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!

ΕΘΕΛΟΝΤΡΙΑ ΣΤΑ ΣΥΣΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗ ΤΩΝ “ΠΥΡΗΝΩΝ”, ΤΣΑΚΑΛΟΥ!

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ... ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΟ “ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ” ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ Η... “ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ”!!!

ΚΙΝΑΙΔΟΣ Ο ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ, ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ‘50 ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ! Σκέτος “βόθρος” ο ανθέλληνας Δανίκας, πρώην σύζυγος της Δαμανάκαινας...

ΤΗΝ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΝ ΕΝΟΧΛΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ... ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ “ΝΕΑ ΙΜΙΑ” ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ!

Ο ΑΣΛΑΝΙΔΗΣ, Ο ΠΑΝΙΣΧΥΡΟΣ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΔΙΟΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ, ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΤΣΙΠΡΑ, ΤΟΝ "ΑΝΑΝΗΨΑΝΤΑ" ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ!

ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΝ ΦΡΑΧΤΗ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ! ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΠΟΡΤΑΚΙ ΝΑ... ΑΝΟΙΓΟΚΛΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ!

ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΤΩΝ ΑΛΒΑΝΩΝ Ο ΕΠΑΡΧΟΣ ΑΛΥΚΟΥ

ΔΕΙΝΟΣ ΧΑΡΤΟΠΑΙΚΤΗΣ, ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΣ, ΑΣΧΕΤΟΣ ΜΕ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ… ΠΟΝΟΨΥΧΟΣ ΜΕΧΡΙ ΒΛΑΚΕΙΑΣ Ο ΣΤΕΝΩΤΕΡΟΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ: Αποκαλύφθηκε ποιος είναι ο κύρ-Αλέκος Φλαμπουράρης…

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΟΥΝΚΕΡ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΡΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ... ΧΑΛΟΥΜΙ!

“ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΝΙΚΑ” ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΦΑΝΑΤΙΚΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ Η “ΠΑΝΔΩΡΑ”!

Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΟΡΤΑΣΤΗΚΕ Η 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ ΩΣ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟΣ...

Η Γενοκτονία των λαών της Ευρώπης: Το σχέδιο COUDENHOVE-KALERGI

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.