Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ Η ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΕΝΤΡΟΜΟ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΔΟΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΜΕΡΑ... ΤΗΝ ΠΕΡΑΣΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ!!!

Το γύρο του πλανήτη κάνει η φωτογραφία ενός μικρού παιδιού από τη Συρία που βιώνει τη φρίκη του πολέμου. Το στιγμιότυπο, που έγινε viral ...

Το γύρο του πλανήτη κάνει η φωτογραφία ενός μικρού παιδιού από τη Συρία που βιώνει τη φρίκη του πολέμου. Το στιγμιότυπο, που έγινε viral μέσα σε λίγες ώρες με το hashtag #Surrended, ανήρτησε μια φωτορεπόρτερ στη Γάζα στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter στις 24 Μαρτίου.

Η φωτογραφία της Nadia AbuShaban, που είναι τραβηγμένη από τον Τούρκο συνάδελφό της Osman Sagirli, αποτυπώνει ξεκάθαρα το φόβο που έχει ζήσει η παιδική ψυχή στον Εμφύλιο. Όταν ο φωτογράφος το πλησιάζει με την κάμερά του, εκείνο «παραδίδεται», νομίζοντας πως είναι όπλο.

Μπορεί η AbuShaban να θεώρησε ότι είναι κοριτσάκι (γι’ αυτό το λόγο χρησιμοποίησε και το «she» στο tweet της), ωστόσο πρόκειται για ένα αγόρι με το όνομα Adi Hudea. Η εφημερίδα, που έφερε πρώτη στη δημοσιότητα την συγκλονιστική εικόνα, επισημαίνει ότι ο μικρός έχει χάσει τον πατέρα του από τους βομβαρδισμούς και πλέον ζει σε καταυλισμό προσφύγων με τη μητέρα και τα αδέρφια του.

Σε αυτήν την περίπτωση ταιριάζει απόλυτα η φράση «Μια εικόνα αντιστοιχεί με χίλιες λέξεις».

peoplegreece.com

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.