Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΗΛΙΘΙΟΙ! ΖΩΑ! ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ! ΣΦΗΝΩΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΚΥΛΟΥ ΣΕ ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΜΠΟΥΚΑΛΑ ΧΑΛΟΥΜΙΟΥ... ΤΟ ΑΦΗΣΑΝ ΝΑ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ. ΤΟ ΕΝΤΟΠΙΣΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΖΩΗΣ ΚΑΙ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΥΠΡΙΟΙ ΦΙΛΟΖΩΟΙ

Ένα αδέσποτο σκυλάκι είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια ανεγκέφαλων ανθρώπων, οι οποίοι του έβαλαν στο κεφάλι μια πλαστική μπουκάλα χαλο...


Ένα αδέσποτο σκυλάκι είχε την ατυχία να πέσει στα χέρια ανεγκέφαλων ανθρώπων, οι οποίοι του έβαλαν στο κεφάλι μια πλαστική μπουκάλα χαλουμιού. Το κακόμοιρο το ζώο ήταν ανήμπορο μετά από αυτή την κακουχία τόσο στο να αναπνεύσει όσο και στο να τραφεί για να επιβιώσει.


Το άτυχο σκυλάκι ήταν σε αυτή την κατάσταση εδώ και μέρες μέχρι που μία φιλοζωική ομάδα νεαρών κατάφερε και το εντόπισε με αποτέλεσμα να είναι σε θέση πια να του προσφέρει τη βοήθεια που χρειαζόταν.

Για καλή του τύχη το σκυλάκι είχε καταφέρει να αντέξει και η ομάδα των νεαρών το βρήκε σε άθλια κατάσταση, αφού ήταν σχεδόν μισοπεθαμένο και κοκαλιασμένο.

Μπροστά σε αυτό το θέαμα η ομάδα έσπευσε άμεσα και με πολύ προσεκτικές κινήσεις να αφαιρέσει την μπουκάλα από το κεφαλάκι του σκύλου με τη βοήθεια ενός ψαλιδιού και τώρα το ζώο μπορεί και αναπνέει ξανά ελεύθερα. Το μόνο που μένει τώρα πια είναι να βρεθεί και η κατάλληλη οικογένεια για να το φιλοξενήσει και να του προσφέρει την αγάπη που του λείπει.

newsit.com.cy

2 σχόλια

  1. Μήπως όμως μόνο του έχωσε το κεφαλάκι στην μπουκάλα επειδή μύριζε γάλα; Γιατί το ίδιο έπαθε κι η γάτα μου με το κουτί της κονσέρβας κι ύστερα έτρεχε σαν τρελή και έτρεχε ξωπίσω της όλη η γειτονιά για να την μαζέψει. Από τότε, κονσερβοκούτια και μπουκάλια τροφών, δεν αφήνω εκτεθειμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανωνυμε,σκυλο που να τρωει χαλουμι δεν εχω ακουσει αρα μαλλον ακυρο το σχολιο σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.