Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

ΣΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ: 68 ΑΤΟΜΑ ΕΠΟΧΙΚΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ...

Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να λειτουργή...


Η ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΙΑΣ ανακοινώνει Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, προκειμένου να λειτουργήσουν το Μουσείο και ο Αρχαιολογικός Χώρος Ολυμπίας, με ωράριο 08:00′ – 20:00′. από 01.04.2015 έως 31.10.2015, συνολικά εξήντα οκτώ (68) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών της ΕΦ.Α. ΗΛΕΙΑΣ που εδρεύει στην Αρχαία Ολυμπία του Ν. Ηλείας, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, τόπο απασχόλησης. ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

55 ΔΕ ΗΜΕΡΗΣΙΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ

9 ΔΕ ΝΥΚΤΟΦΥΛΑΚΕΣ

4 ΥΕ ΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ/ΣΤΡΙΕΣ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό εντυπο ασεπ ΣΟΧ.3 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως στη γραμματεία της Υπηρεσίας μας από τις 09:00′ π.μ. έως 13:00′, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: ΕΦΟΡΕΙΑ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ ΗΛΕΐΑΣ, Τ.Κ. 270 65 – Αρχαία Ολυμπία, απευθύνοντάς την, στην Γραμματεία της ΕΦ.Α. ΗΛΕΙΑΣ υπόψιν: κ. Χρ. Σπηλιόπουλου, (τηλ. επικοινωνίας 2624022529).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε τα σχετικά με τις θέσεις έγγραφα πατώντας τους σχετικούς ενεργούς συνδέσμους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.