Page Nav

HIDE

Pages

Classic Header

{fbt_classic_header}

ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ - ΣΚΛΑΒΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ

Breaking News:

latest

"ΟΠΟΙΟΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΛΕΙΠΕΙ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΣΕ 5 ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΚΟΒΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΤΟΥ" ΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΦΡΑΟΥ ΚΑΙ Η Ε.Ε ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΣΜΟΥΣ ΤΗΣ... ΘΕΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΜΟΝΗ ΤΗΣ Η ΖΩΙΤΣΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΠΕΤΣΙ ΤΟΥ ΡΟΛΟΥ!... ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΙΝΕΙ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρχικά ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή μίας ώρας στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου και εν συνεχεία αποθέωσε τους...


Η Ζωή Κωνσταντοπούλου αρχικά ζήτησε συγγνώμη για την αναμονή μίας ώρας στο ξεκίνημα της συνέντευξης Τύπου και εν συνεχεία αποθέωσε τους εργαζόμενους της ΕΡΤ που έζησαν το μαύρο της ΕΡΤ, ενώ μίλησε και για τη θέση της Ελλάδας όσον αφορά στην ελευθεροτυπία.

Η κα Κωνσταντοπούλου ανακοίνωσε πως θα μεταδίδονται ζωντανά όλες οι συνεδριάσεις της Βουλής, αλλά και των Επιτροπών, αλλά και μέσω διαδικτύου.

Υπεραμύνθηκε του έργου των βουλευτών, λέγοντας πως οι βουλευτές δεν έχουν τόσα προνόμια όσο κάποιοι θέλουν να παρουσιάσουν, ενώ ανέφερε πως πολλοί βουλευτές δίνουν τις βουλευτικές τους αποζημιώσεις στα κόμματά τους. Μάλιστα, προειδοποίησε πως πλέον όποιος βουλευτής λείπει αδικαιολόγητα από 5 συνεδριάσεις τότε θα κόβεται το 1/5 της βουλευτικής τους αποζημίωσης.

Η κα Κωνσταντοπούλου προανήγγειλε πως υπάρχει ακόμα και η σκέψη για την κατάργηση της βουλευτικής αποζημίωσης για το έργο των βουλευτών στις Επιτροπές.

Η συνέντευξη μεταδίδεται ζωντανά από το κανάλι της Βουλής και από το NewsIt.

ΤΟ ΕΝΤΕΥΚΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΣΤΟΥΝΤΙΟ - ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΥΠΟΥ


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.